Ventspils Pilsētas svētkos varēs baudīt «Stila kokteili»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 6. augustā, Ventspils Pilsētas svētkos Ostas ielas promenādē reizē ar ziedu paklāju rakstiem uzziedēs arī krāšņi tērpi, pārsteidzoši matu sakārtojumi un stilīgi ķermeņa gleznojumi.

Programmu «Stila kokteilis» Ventspils pilsētas svētku viesiem piedāvās TV dīva Ketija Dombrovska. Modes dāmas priecēs «Fashion Show Agency T-Models» (Liepāja) pozitīvais un atraktīvais modes šovs. Aizraujoša mūzika, daudzveidīgi tērpi, apakšveļas kolekcijas un skaisti modeļi parādīs to, cik daudz dažādu lietu spēj padarīt ikdienu par svētkiem. Savukārt stila studija «Ga studio» pārsteigs ar kreatīviem un unikāliem mākslas darbiem – ķermeņa gleznojumiem. Īpašu rozīnīti programmai piešķirs zeķu paradīzes – SockBox jaunākās kolekcijas prezentācija.

Tradicionāli notiks arī frizieru mākslas un vizāžistu konkurss-šovs «Jūras orhideja». Skatītājiem būs iespēja vērot gan konkursa organizatores Žannas Belovas un dizainera, daudzkārtējā starptautisko festivālu «Kristāla eņģelis» un «Ņevas krasts» balvas ieguvēja Iļjas Meļņičenko (Ukraina) kopīgi veidoto šovu, gan piedalīties friziera modelētāja Haruna Džidži (Turcija) meistarklasēs. Organizatore stāsta, ka šogad pieteikušies nepieredzēti daudz dalībnieku, kuri savas prasmes demonstrēs trīs konkursos – fantāzijas frizūra, vēsturiska stila frizūra un vizāžistu konkurss «Jūras noslēpumi». Darbus vērtēs žūrija, kuras sastāvā ir augsti kvalificēti friziermākslas meistari no Latvijas, Ukrainas un Turcijas. Dalība Ventspils konkursā nodrošinās iespēju konkursantiem piedalīties Latvijas čempionātā bez maksas.

Lai programma izvērstos gana spilgta un atraktīva, promenādē visas dienas garumā darbosies stila un foto darbnīca, kā arī radošo dāmu burziņš «Andele mandele». Padomus modes un stila lietās sniegs jomas profesionāļi. Ikviens varēs iegūt unikālu hennas tetovējumu vai ķermeņa zīmējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu