Ventspilī notiks Normunda Rutuļa jubilejas tūres koncerts «4 Desmit»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien 23. septembrī plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā Normunda Rutuļa 40 gadu jubilejas tūres koncerts «4 Desmit».

Normunds Rutulis šajā septembrī savu četrdesmit gadu jubileju nolēmis atzīmēt ierastajā ampluā – uz skatuves. Kā teicis Viktors Igo – četrdesmit ir jaunības vecums, un arī Normunds kopā ar saviem ilggadējiem skatuves partneriem ir gatavs jauneklīgai pastaigai pa piecpadsmit gadus bruģēto mūzikas ceļu.

Repertuārā visu laiku populārākās Normunda ieskaņotās dziesmas, sākot ar «Santa Marija» un «Mana dārgā šodien ciemos nāk», no pirmā albuma «Vasarā sniegs», līdz pat «Rozā» un «Viss var mainīties». Bez šaubām netiks aizmirsts par albumu «Nekur nav tik labi kā mājās», «Lecam pa vecam» un «Zili brīnumi» hītiem. Un tā kā īsi pirms jubilejas koncerta, izdevniecībā «Micrec», klajā nāks «Labāko dziesmu izlase», koncertā paredzami arī daži pirmatskaņojumi.

3.septembrī uz Kongresu nama skatuves Normunds būs kopā ar Slaveno Rīgas orķestri un savu muzikālo krusttēvu maestro Raimondu Paulu pie klavierēm.

Normunda Rutuļa jubilejas koncerts «4Desmit»:

  • Rīgas Kongresu namā, šī gada 3.septembrī, plkst.19.00
  • Ventspils kultūras centrā 23.septembrī, plkst.19.00
  • Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē 24.septembrī. plkst.19.00
  • Valmieras k/c 1.oktobrī, plkst.19.00

Biļešu cenas Ls 5,00; 6,00;7,00;10,00;12,00.

Biļešu iepriekšpārdošana «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu