Grupa «Kaiser Chiefs» uzstāsies «Palladium Rīga»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Palladium» rudens koncertprogrammu papildina britu grupa «Kaiser Chiefs», kuras uzstāšanās ir slavēt slavētas par enerģiskumu, īstu emociju plūsmu un pozitīvu lādiņu 12.oktobrī pirmo reizi viesosies Latvijā. Viņu melodiskās, labi dejojamās un līdzi dziedamās dziesmas ar vienkāršajiem vārdiem par jauniešu ikdienu ir aizrautīgas un ironiskas vienlaikus.

Pirmās biļetes par Ls 16.0 ierobežotā skaitā pieejamas no pirmdienas 15.augusta augusta visās «Biļešu Serviss» kasēs un internetā.

«Kaiser Chiefs» ir dibināta 2003.gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā. Grupas debijas albums «Employment» 2005.gadā ieguva trīs britu mūzikas balvas, tas tika nominēti Merkurija balvai kā labākais albums, un singls «Oh My God» nokļuva Apvienotās karalistes singlu topa 6.vietā. 2007.gadā šīgada «Positivus» festivāla viesis Marks Ronsons kopā ar britu dziedātāju Lily Allen izdeva šīs dziesmas kaverversiju. Savukārt «Kaiser Chiefs» 2007.gadā izdotais otrais albums «Yours Truly, Angry Mob», sasniedza Apvienotās karalistes albumu topa 1.vietu un ar singlu «Ruby» iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē.

2011.gadā grupa pēc trīs gadu pārtraukuma ir atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva savu 4.studijas albumu «The Future Is Medieval». Kaiser Chiefs šovasar uzstājās visos Eiropas lielākajos mūzikas festivālos. Šobrīd Kaiser Chiefs ir devušies pasaules tūrē, kuras ietvaros 12. oktobrī grupa viesosies arī Rīgā jaunajā koncertzālē «Palladium Rīga».

  • Biļetes uz «Kaiser Chiefs» koncertu 12.oktobrī pieejamas no 15.augusta visās «Biļešu Serviss» kasēs un internetā. Pirmās biļetes pieejamas par cenu Ls 16.00. Vēlāk biļetes maksās Ls 19 un Ls 21. Koncertzāle «Palladium Rīga» atrodas Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

Koncertu organizē «Positivus Music».Vairāk informācijas: «positivus.com», «kaiserchiefs.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu