Šonedēļ tiek izdots grupas «Instrumenti» debijas albums «Tru»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Iveta Vaivode

Jau šo trešdien, 31. augustā, grupa «Instrumenti» pārdošanā laidīs savu debijas albumu «Tru», savukārt otrdien, 30. augustā, Sapņu Fabrikā notiks albuma prezentācijas pasākums.

Rīt jaunatklātajā pasākumu norises vietā Sapņu Fabrika notiks albuma «Tru» prezentācija, kas vienlaikus būs arī Sapņu Fabrikas 10. sezonas atklāšanas svētki. Biļetes uz albuma prezentāciju pieejamas nebūs, taču abi grupas mūziķi trešdien, 31. augustā, plkst. 17:00 būs sastopami mūzikas veikalā «Upe» Vecrīgā, Vaļņu ielā.

«Trešdienas pievakarē mēs būsim Vecrīgā, lai satiktos ar visiem, kas vēlas parakstītu albumu saņemt tieši no mūsu rokām, turklāt, šajā dienā «Upē» albums būs nopērkams par ļoti draudzīgu cenu,» saka Shipsi.

Ar SEB bankas draudzīgo atbalstu «Instrumenti» albumu ierakstīja janvārī «Greenhouse» studijā Reikjavīkā. «Tru» māsterēšana jeb skaņas pēcapstrāde tika uzticēta Aleksam Vārtonam leģendārajā «Abbey Road» studijā Londonā. Albuma līdzproducents ir Gatis Zaķis.

Video, kurā iemūžināts vizuālā noformējuma radīšanas process ,

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu