Kārlis Kazāks un komanda dodas visapkārt Vidzemei ar projektu «Velomūzika»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķis Kārlis Kazāks, kas ir arī velobrauciena, ar nosaukumu «Velomūzika» idejas autors, dosies braucienā visapkārt Vidzemei no 27.jūlija līdz 1.augustam. Kopā ar Kārli braucienā dosies Kaspars Tobis (Dzelzs vilks), Juris Kroičs un Māris Bīmanis. 

«Ir sajūta, ka mēs paskrienam garām… Saulei, naktij, smaržām, cilvēkiem, cilvēcībai. Šobrīd- kārtējai vasarai,» tā idejas autors un mūziķis Kārlis Kazāks mēģina atbildēt uz jautājumu - kādēļ četri Latvijas mūziķi jūlija beigās kāps uz velosipēdiem, lai vienu nedēļu brauktu pa Latviju?

«Gribas apstāties un parunāties. No sirds. Ar īstiem cilvēkiem, ar īstu mežu… Dziedāt, ne tikai tāpēc, ka ir gadījies sarunāt koncertu, kaut dziedāt nemaz negribās, bet dziedāt tāpēc, ka vajag.» turpina Kazāks.

Viens vakars velobrauciena laikā ir iezīmēts jau šobrīd - 1.augustā burvīgajā Oleru muižā ir paredzēta akustiska uzstāšanās plašākai publikai, kā arī stāsti par pieredzēto. Vakara apmeklējums ir bez maksas. Līdzi jāņem segas sēdēšanai un siltumam.

«Mēs muzicēsim tur, kur sagribēsies. Ja gribās dzirdēt, kā tas ir - droši var sekot mums sociālajos portālos, ņemt velosipēdu un braukt līdzi - dienu, divas… visu nedēļu,» idejas autori mudina cilvēkus iesaistīties.

Ņemot vērā ierobežotās iespējas paņemt līdzi ierastos mūzikas instrumentus, brauciena laikā un noslēguma pasākumā būs dzirdams neatkārtojams skanējums jau zināmām Kārļa Kazāka albumu «uz manām plaukstām», «16 stundas», un pavisam jaunām dziesmām no rudenī gaidāmā albuma.

Braucienu iemūžinās filmā Edgars Lūsiņš no «1000 jūdžu» cikla veidotājiem - «qfilma.lv».

Seko līdzi braucienam: «kazaks.lv», «twitter.com/velomuzika».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu