Grupa «Remix» viesosies Dikļu pilī

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

1. septembrī Dikļu pilī plkst. 16:00 koncertu sniegs viena no leģendārākajām Latvijas muzikālajām apvienībām «Remix».

Grupa «Remix», kas izveidota tālajā 1985.gadā, un savu aktīvo koncertdarbību beigusi sešus gadus vēlāk, joprojām laiku pa laikam sapulcējas, lai sniegtu koncertus kopā.

Kā zināms, Remix ir ieguvis milzu popularitāti ar pašu sacerētām dziesmām, kuras publika ar prieku klausās joprojām. Daudziem mīļas ir dziesmas «Meitenei kafejnīcā», «Kā senā dziesmā», «Atkal sāp», »...pie Laika», «Dzeltenās kurpes» un citas.

Koncertā Dikļu pilī grupa piedāvā programmu ar dziesmām no «Remix» Zelta fonda akustiskā versijā. Kā presē raksta: «Remix» joprojām atgādina perfekti ieeļļotu un noregulētu mehānismu, kurš vienlīdz precīzi darbojas un darbosies jebkuros apstākļos.

Koncertā «Remix» spēlēs sastāvā, kāds tas bija ap 1992.gadu – Igo (balss), Uldis Marhilevičs (taustiņi, balss), Aivars Hermanis (ģitāra, balss), Eduards Glotovs (bass) un Vilnis Krieviņš (sitaminstrumenti).

Biļetes cena uz koncertu 10 Ls. Biļetes pieejamas Dikļu pilī un «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu