Samanta Tīna ielūdz uz ballīti pirmajā skolas dienā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ugunīgākā Latvijas dziedātāja Samanta Tīna ir parūpējusies par visugunīgāko ballīti pirmajā skolas dienā – tā notiks 3. septembrī «Sapņu Fabrikā» un pirmie 1000 viesi uz to tiks bez maksas!

Lai būtu šo pirmo 1000 viesu vidū, kuriem būs iespēja bez maksas apmeklēt pasākumu, ir jāierodas «Sapņu fabrikā» laikā no pl. 18.00 līdz pl. 19.00 un jāuzrāda iepriekš izdrukāts ielūgums, kas derīgs divām personām. Ballīte sāksies ar dejām DJ Japāņa vadībā, bet turpināsies ar jaunās puišu grupas «Mono» uzstāšanos un protams, pašas Samantas Tīnas koncertprogrammu «Samantas Dance party». Tajā skanēs populārākās 80. gadu diskotēku un 90. gadu klubu himnas, kā arī dziedātājas populārākie hiti.

Šī būs vienreizēja iespēja rīdziniekiem redzēt Samantas Tīnas jaunāko koncertprogrammu, ko jau ir redzējuši skatītāji vairākās Latvijas pilsētās un arī Lietuvā. Koncerta laikā Samanta Tīna iecerējusi prezentēt arī savu jaunāko singlu. Ballīte turpināsies līdz pl. 23.00. «Šī būs pirmā skolas diena – mirklis, kad pēc vasaras atkal satiekas skolasbiedri un draugi, tādēļ labākā vieta, kur nosvinēt atkalredzēšanos – būs «Sapņu fabrikā» notiekošais konecerts», apgalvo Samanta.

Ielūgums uz «Samantas Dance party» koncertu pieejams dziedātājas mūzikas profilā portālā «draugiem.lv», bet biļetes – «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu