«Ewert and The Two Dragons» albums izdots ASV

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas mūzikas apgāda «I Love You Records» izdotais igauņu grupas «Ewert and The Two Dragons» albums «Good Man Down» vakar oficiāli nācis klajā Amerikas Savienotajās Valstīs. ASV ansambli pārstāv mūzikas izdevniecība «Sire Records», kas ir daļa no «Warner Music Group» koncerna.

No 25. jūnija amerikāņu klausītājiem albums ir pieejams digitālā formātā, bet no 13. augusta arī tā fiziskās kopijas varēs iegādāties Savienoto Valstu mūzikas ierakstu veikalos.

Sākotnēji «Ewert and The Two Dragons» albums «Good Man Down» nāca klajā 2011. gadā Latvijas mūzikas apgādā «I Love You Records». Tas tika nominēts piecās kategorijās tā gada Igaunijas mūzikas ierakstu balvām un uzvarēja visās piecās (labākā grupa, labākais video, gada dziesma, labākais roka albums un gada albums).

Divu gadu laikā «Good Man Down» ir kļuvis par komerciāli veiksmīgāko albumu Igaunijas mūzikas ierakstu vēsturē. Albums ir izdots arī Francijā, Spānijā, Itālijā, Portugālē, Nīderlandē, Beļģijā, Zviedrijā, Somijā, Luksemburgā un Monako.

2012. gadā «Ewert and The Two Dragons» koncerti lielākajos Eiropas un Ziemeļamerikas mūzikas festivālos piesaistīja izdevniecības «Sire Records» uzmanību. Šī 1966. gadā dibinātā izdevniecība savulaik atklāja klausītājiem «Ramones» un «Talking Heads», uzsāka Madonnas karjeru, iepazīstināja ASV mūzikas fanus ar britu grupām, «Depeche Mode» un «The Cure». Pašlaik «Sire Records» mākslinieku sarakstā ir Regīna Spektore, «Tegan and Sara», «Delta Rae» un citi veiksmīgi mūziķi.

Lai veicinātu «Good Man Down» albuma popularitāti Ziemeļamerikā, «Ewert and The Two Dragons» no 4. septembra līdz 12. oktobrim dosies turnejā un sniegs 28 koncertus ASV un Kanādā.

«Sire Records» un «Ewert and The Two Dragons» jau ir noslēguši vienošanos, ka grupas nākamais albums tiks izdots šajā ASV mūzikas apgādā. Darbs pie jaunā albuma sāksies augustā un to producēs Raiens Hedloks, kura vadībā tika ierakstīts amerikāņu grupas «The Lumineers» 2012. gada debijas albums, kas izpelnījies pasaules mūzikas preses atzinību un daudzās valstīs ieguvis zelta un platīna albuma statusu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu