Tuvojas Kārļa Kazāka koncerts «Pēdējais Sniegs»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

21.martā plkst. 20:00 Reiterna nama Mūzikas un Mākslas salonā notiks ekskluzīvs Kārļa Kazāka koncerts «Pēdējais Sniegs».

Tuvojas pavasara saulgrieži, nokūst sniegs, pirmie siltie saules stari. Svinot visus šos notikumus, Reiterna nama Mūzikas un Mākslas salons kopā ar Kārli Kazāku aicina noklausīties koncertprogrmmu «Pēdējais Sniegs», kurā uzstāsies vēl nedzirdēts sastāvs- Kārlis Kazāks, Gints Sola un Māris Bīmanis. Tā būs mūzika un atmosfēra mierīgās noskaņās un trīs ģitāru izkrāsotas.

Vakara noslēgumā bārā «Bufete», malkojot kafiju un citus labumus, varēsiet baudīt pianistes un dziedātājas Jussendo uzstāšanos soul mūzikas skaņās.

Mūzikas un mākslas salons atrodas Reiterna namā, Vecrīgā, Mārstaļu ielā 2/4, trešajā stāvā. Durvis tiks vērtas no plkst. 19.00, koncerta sākums 20.00. Biļetes uz pasākumu nopērkamas Biļešu Paradīzes kasēs un pasākuma norises vietā pirms koncerta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu