Igo priecēs klausītājus ar savu «zelta fondu»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Atmodas laika simbols no leģendārās rokoperas «Lāčplēsis», Parīzes Dievmātes katedrāles zvaniķis, tautas cienīts un mīlēts dziedātājs – tas ir neviens cits kā Rodrigo Fomins jeb Igo. Savu mūziķa karjeru viņš sāka 1979. gadā, ir bijis grupu «Līvi», «Liepājas kvartets» un «Remix» solists, bet 90. gados pievērsās solokarjerai.

Klausītāju rokās līdz šim nonākuši septiņi Igo solo albumi un daļu no tur apkopotajām melodijām mūziķis pavisam noteikti izpildīs arī uz koncertbāra «Laternu stundā» skatuves piektdien, 15. martā.

Igo var lepoties ar daudzveidīgām un noskaņām bagātām koncertprogrammām. Šoreiz viņš izlēmis klausītājus priecēt ar savu «zelta fondu». «Skanēs visiem labi zināmas un mīļas dziesmas, kas pazīstamas gadu gadiem, lai koncerta apmeklētāji varētu atpūsties tā kā sirds kāro - gan līdzi padziedāt, gan padejot, gan arī mierīgi paklausīties. Tas jau ir galvenais, nevienu neapgrūtināt, bet iepriecināt,» stāsta mūziķis.

Plašāka informācija par «Laternu stundas» pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama «laternustunda.lv».

Mūsu moto joprojām skan: DZĪVE IR SKAISTA! Novēlam šo sajūtu izbaudīt ikvienam, turklāt - jo biežāk, jo labāk!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu