Dons uzstāsies Rīgā 22. martā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Dziedātājs Dons (īstajā vārdā Artūrs Šingirejs) nenoliedzami ir viens no spilgtākajiem un mīlētākajiem Latvijas skatuves māksliniekiem – to apliecina arī nesen saņemtie apbalvojumi. Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas ceremonijā Dona izpildītā kompozīcija «Signāls» saņēma balvu kā visvairāk Latvijas radiostacijās spēlētākā dziesma, savukārt Latvijas Radio 2 projekta «Muzikālā banka» finālā minētais skaņdarbs plūca uzvaras laurus, proti, tika atzīts par 2012.gada vērtīgāko dziesmu. 

«Bez «Signāla» nav iedomājams neviens mans koncerts,» saka Dons.

Vienreizēja un patiesi emocionāla uzstāšanās gaidāma 22.martā koncertbārā «Laternu stundā»'.

Mūziķa karjeras laikā Dons ir apliecinājis, ka nav vienas dziesmas mākslinieks, tādēļ gaidāmā koncerta programma solās būt daudzveidīga. Dziedātājs izpildīs gan klausītājiem pazīstamas dziesmas no viņa iepriekšējiem studijas albumiem «Lelle» un «Signāls», gan kompozīcijas no topošā albuma.

«Patlaban viss mans laiks tiek ieguldīts jaunā albuma tapšanā. Es ceru, ka maija vidū ieraksts būs gatavs un vasaras sākumā nonāks pie klausītājiem,» plānos dalās Dons.

Tiem, kuri mākslinieku skatīs vaigā 22. marta vakarā koncertbārā «Laternu stundā», Dons novēl ņemt līdzi labu garastāvokli. «Tiekamies koncertā!» viņš aicina.

  • Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu paradīzes kasēs «bilesuparadize.lv».

Plašāka informācija par «Laternu stundas» pasākumiem, dažādām akcijām, atlaidēm un citiem interesantiem piedāvājumiem pieejama «laternustunda.lv».

Dona jaunākais singls:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu