Šansona princese Emma Hamiltone atvedīs uz Latviju franču pavasari

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc dziedādājas uzstāšanās visu laiku labākā ģitārista Tomija Emanuēla koncertā pagājušogad, Emma Hamiltone atgriežas Latvijā ar solo koncertu duetā ar brāli Tomasu. Šansona princese Hamiltone ir daudzsološa mūziķe, komponiste, dzejniece un katra melomāna ieklausīšanās vērts talants! 

Iejusties atmosfērā varēs 14.maijā Rīgā Spīķeru koncertzālē, 15.maijā Liepājā un 16.maijā Ventspilī.

Koncerta apmeklētājiem būs unikāla iespēja sajust šansona muzikālā žanra burvību un enerģētiku, neklātienē apmeklējot Monmartru.

Emma Hamiltone nešaubījās ne mirkli savas profesijas izvēlē, jo mūzika vienmēr ir bijusi viņas dzīves neatņemama sastāvdaļa. Tēvs ir profesionāls muzikants, un jau agrā bērnībā vecāku koncertu laikā viņa gulēja šūpulī pie skatuves.

„5 gadu vecumā, es macījos spēlēt klavieres un gribēju kļūt par mūziķi”, saka Emma. 15 gadu vecumā viņa klausījās Edīti Pjahu, un tas bija periods, kas šī mūzika pa īstam sāka ar viņu rezonēt. Emmas māte ir francūziete, viņa viesojas pie saviem radiniekiem Francijā ik pa pusgadam. Tāpēc franču valodas izvēle mūzikā ir pilnīgi dabiska un pašsaprotama. Aptuveni puse no dziedātājas dziesmām ir sarakstītas franciski un puse angliski. Viņa izpilda gan savas dziesmas, gan atzītu džeza, šansona dziesmu savas interpretācijas.

Runājot par Emmas Hamiltones šodienu, viņa ir Austrālijā atzīta džeza izpildītāja un pēc viņai ir līgums ar izdevniecību ABC, albums La Musique, kas nedēļas laikā iekļuva ARIA Top 10. „ Manas uzstāšanaš ir saplānotas 7 mēnešus uz priekšu,” saka dziedātāja 27 gadus vecā dziedātāja. „ Es ceļoju pa visu Austrāliju. Tas ir tik brīnišķīgi un aizraujoši. Un es nedomāju, ka kādreiz no tā noguršu.” Emma koncertējusi gan pirms Natālijas Koulas konceta, gan ar Tomiju Emanuēlu par Eiropu, gan džeza duetu Paku un Petiju pa Austrāliju.

  • Biļetes uz visiem koncertiem var iegādāties Biļešu servisa kasēs.

Franču pavasaris no Austrālijas pie mums Latvijā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu