Noskaidrots veiksminieks, kurš dosies ceļā uz «Tallinn Music Week»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tuvojas Baltijas nozīmīgākais pavasara festivāls «Tallinn Music Week», kas šogad norisināsies jau piekto reizi. «Apollo» sadarbībā ar «Positivus Music» piedāvāja konkursu, kurā bija iespēja laimēt lielisku balvu - 2 biļetes uz «Tallinn Music Week». Uz 50 skatuvēm Tallinā šogad koncertēs iespaidīgs skaits mākslinieku no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

Pirmais konkurss ir noslēdzies un «random.org» izlozētais skaitlis lielisko iespēju - doties uz grandiozo «Tallinn Music Week», dāvā

  • B. Apsalonei

Ar uzvarētāju par 2 ielūgumu saņemšanu sazināsimies pa konkursā norādīto e-pastu.

Tiem, kuriem šoreiz nepaveicās nevajag bēdāties. Drīzumā startēs konkursa otrā kārta, kurā atkal varēs izmēģināt veiksmi!

No 4. līdz 6.aprīlim jau piekto reizi Igaunijas galvaspilsētā Tallinā norisināsies «Tallinn Music Week».

Mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies «Ewert and The Two Dragons», «Instrumenti» un daudzi citi, ir unikāla platforma jauno Baltijas mākslinieku daiļrades popularizēšanai - uz 50 skatuvēm Tallinā koncertēs iespaidīgs skaits mākslinieku no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.

<strong>Pasaules elpa tepat kaimiņos: &laquo;Tallinn Music Week&raquo; un Māra Upmane-Hol&scaron;teina</strong>

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu