Vienkāršais un dvēseliskais Milow atgriežas Baltijā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visiem, kuri dzirdēja par lielisko Milow koncertu aizvadītā gada nogalē Rīgā, «Sapņu fabrikā», bet pašiem nebija iespēja tajā piedalīties vai arī radās vēlme vēlreiz to izbaudīt, šis būs lielisks jaunumus - 18. maijā Tallinas «Rock Café» uzstāsies viens no interesantākajiem jaunajiem Eiropas māksliniekiem Milow. Šim beļģu dziedātājam un dziesmu autoram ir izdevies sasniegt Eiropas mūzikas topu virsotnes, savu mūziku izdodot «Homerun Records»- ierakstu kompānijā, kas dibināta viņa guļamistabā.  

  • Biļetes būs nopērkamas «Biļešu serviss» biļešu kasēs no 6.marta plkst. 9.00.

Biļetes uz Milow koncertu kaimiņvalsts Igaunijas galvaspilsētā Tallinā ir arī labs pārsteigums sievietēm tuvojošos svētkos – Starptautiskajā sieviešu dienā, ar ko viņas var pārsteigt mīļotie vīrieši vai pat kolēģi.

Milow visu ir sasniedzis paša spēkiem, savu mūziku ierakstot savā guļamistabā izveidotajā ierakstu kompānijā, un tagad viņa dziesmas ieņem augstas vietas mūzikas topos, albumi ieguvuši platīna statusu un viņa koncerti ir pilnībā izpārdoti. Panākumus guva jau viņa pirmais albums «The Bigger Picture» (2006), kas Beļģijas albumu topā noturējās 110 nedēļas.

Pirmos starptautiskos panākumus Millow guva ar savu singlu «Ayo Technology» no albuma «Millow» – dziesmu, ko sākotnēji uzrakstīja un ierakstīja 50 Cent, Justin Timberlake un Timbaland. Šī dziesma bija komerciāli ļoti veiksmīga un vairākkārtīgi saņēma platīna un zelta statusu. Līdz šim Milow ir laidis klajā 6 albumus, viņš ir ieguvis daudzas mūzikas balvas un ir bijis nominēts vairākām starptautiskajām mūzikas balvām, tostarp «MTV Music Awards». 1212. gadā Milow izcīnīja savu 12. MIA («Music Industry Awards»), tādējādi kļūstot par rekordistu kā daudzkārtējākais šīs balvas ieguvējs.

Millow izlēma, ka viņa jaunākajā koncerttūrē liela koncertšova vietā uz skatuves valdīs intīma atmosfēra. Uz skatuves viņš ir kopā ar ģitāristu Tom Vanstiphout, un abi kopā viņi ir patiesi iedvesmojoša mūziķu komanda. Milow koncerts Rīgā guva lielus panākumus, tāpēc Milow nolēma tuvākajā laikā sniegt koncertu arī Igaunijā.

Savā koncertā Tallinas «Rock Café» Milow dziedās savus lielākos līdzšinējos hītus, atskaņos iepriekšējos gados radīto mūziku un iepazīstinās arī ar savām jaunākajām dziesmām. «Ikreiz, kad kāpju uz skatuves, es to uztveru kā iespēju mazliet vairāk iepazīstināt ar sevi,» saka Millow. «Dažas manas dziesmas ir par ļoti nopietnām tēmām, bet man patīk arī izpriecāties, un, manuprāt, savos koncertos es to skaidri parādu.»

Milow (dzimis Džonatans Vandenbroeks (Jonathan Vandenbroeck)) ir viens no aizraujošākajiem Eiropas jaunajiem talantiem – dziedātājs un dziesmu autors ar spēju uzrunāt un aizraut plašu auditoriju un ar prasmi veidot lieliskus ierakstus. Viņš ir ar veco laiku dvēseli un mūsdienīgu jutektiskumu, trubadūrs, ko fascinē tehnoloģijas. Milow mūzikā ir jūtama viņa mūzikas elku —Ryan Adams, Bruce Springsteen, Jack Johnson — ietekme, taču vienlaikus tā atspoguļo arī viņa paša nostāju un īpašās rūpes par savas paaudzes pieaugošajām sāpēm un nākotni. Pateicoties šim intimitātes un plašā mēroga salikumam, Milow ir plašs uzticamu fanu pulks visā Eiropā.

Milow ir uzstājies kopā ar vairākiem augstas raudzes Amerikas mūziķiem, un viņa iecienītākie skatuves partneri ir Jack Johnson un Brett Dennen. Viņa fanu vidū ir pat Kanye West, kurš reiz savā blogā ievietoja Milow «Ayo Technology», tādējādi palīdzot dziesmas video Youtube sasniegt vairāk nekā 50 miljonus skatījumu.

Koncertu organizē Latvijas koncertaģentūra «Live Stage» sadarbībā ar «LAG Music Agency».

Vairāk informācijas: «milow.com».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu