«Bērnības milicija» iesaka: «Dzeriet van Hutena kakao!»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas grupa «Bērnības milicija» laidusi klajā jaunu dziesmu albumu «Dzeriet van Hutena kakao!», kas nāk klajā pēc divu gadu klusēšanas. Grupa klausītājiem nodevusi pilna garuma albumu, kurā iekļautas 12 kompozīcijas.

Par albuma vadmotīvu izvēlēta 1914.-1915.gadā tapusī krievu rakstnieka Vladimira Majakovska poēma «Mākonis biksēs» un tajā ironiski dotā atsauce uz tā laika notikumu.

Šis ir pirmais oficiālais ieraksts pēc, iespējams, pēdējās grupas sastāva maiņas un neilgi pēc EP «Nevieta» izdošanas 2011.gada pavasarī. Pēdējo izmaiņu dēļ grupai pievienojās taustiņinstrumentu speciālists Filips Derums. Patlaban «Bērnības milicijā» spēlē Juris Simanovičs, Aigars Valdmanis, Aiga Upiniece un Filips Derums, bet ierakstā piedalījusies arī grupas bijusī dalībniece Indra Lazdiņa.

Jaunais dziesmu albums tapis teju divu gadu laikā, vispirms lentē ierakstot pamatinstrumentus, pēc tam pievienojot klavieres un balsis. Albuma dizainu veidojusi Ingrīda Pičukāne, ierakstījis - Ģirts Laumanis. Nozīmīgu atbalstu ieraksta tapšanā devusi arī biedrība «Hospitāļu iela».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu