Konkurss: Laimē biļetes uz «Pērkons» koncertu Liepājā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«Apollo» sadarbībā ar leģendāro grupu «Pērkons» sāk īstu laimīgo nedēļu virkni! Saistībā ar Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejām, grupa devusies koncertturnejā «Sapumpurots Zars». Koncerti notiks vairākās Latvijas pilsētās, tādēļ īpaši aicinām piedalīties reģionu iedzīvotājus - laimēt varēs e-biļetes, kuras uzvarētājiem nosūtīsim un tām nebūs jābrauc pakaļ!

Seko «Apollo» portāla lapai vietnē «draugiem.lv», kur, tuvojoties attiecīgajam koncertam, izspēlēsim 6 biļetes (3 uzvarētāji, katram 2 ielūgumi) uz «Pērkons» uzstāšanos.

Apdomā - uz kuru koncertu tu vēlētos doties - un gaidi, kad «draugiem.lv/apollo» dosim ziņu par biļešu izspēli.

Atgādinām - biļetes ir elektroniskā veidā, uzvarētājam tās tik nosūtītas uzreiz pēc izlozes. Tām nebūs jābrauc pakaļ un nebūs problēmu ar balvas saņemšanu.

Koncertu saraksts:

  • Preiļu novada kultūras centrs 19.04.2013 19:00
  • Gulbenes Kultūras Centrs 26.04.2013 19 :00
  • Saldus, Kalnsētas parks 24.05.2013 19 :00
  • Jelgavas Uzvaras parka estrāde 26.07.2013 19:00
  • Liepāja, «Pūt Vējiņi» koncertdārzs 02.08.2013 19:00

Grupa «Pērkons» ir viena no Latvijas populārākajām un skandalozākajām grupām. Tā izveidojās 80to gadu sākumā un tās darbība divas reizes ir tikusi aizliegta. Populārākās grupas dziesmas ir «Slidotava», «Pie baltas lapas», «Gandrīz tautasdziesma», «Mana dienišķā dziesma», «Labu vakar», «Balāde par gulbi» un «Mēs pārtiekam viens no otra», kas uzvarēja 1989. gada Mikrofona aptaujā. Visu grupas dziesmu autors ir pazīstamais mūziķis un komponists Juris Kulakovs.

1981. gadā grupu «Pērkons» izveidoja Juris Kulakovs, pieaicinot dažus grupas «Menuets» biedrus. Grupa ļoti strauji kļuva populāra un jau pavisam drīz, par spīti darbības aizliegumam, izdeva savus pirmos divus albumus. Grupa «Pērkons» daudziem palikusi atmiņā arī ar tās slaveno koncertu Ogres estrādē, kad pēc koncerta grupas fani izdemolēja vilciena vagonus. Drīz pēc šī koncerta, grupas nesen atjaunotā darbība atkal tika aizliegta. Grupas darbība pavisam tika atjaunota tikai 1987. gadā, kad «Pērkons“ kļūst par «Liepājas dzintars 87» laureātiem.

Kopš 2011. gada grupa «Pērkons» svin savu 30 gadu pastāvēšanas jubileju. Grupas jubilejas tūre noslēgsies ar vērienīgu koncertu jaunajā koncertzālē Palladium Rīga. Koncerta programmā iekļautas grupas populārākās dziesmas, kā arī dažādi pārsteigumi. Palladium koncertā «Pērkons» uzstāsies savā pašreizējā sastāvā – Juris Kulakovs, Ieva Akurātere, Juris Sējāns, Leons Sējāns, Raimonds Bartaševičs un Ikars Ruņģis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu