Roka festivāls Jūrmalā - «Live Fest 2013»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30. jūnijā Dzintaru koncertzālē gaidāms grandiozs mūzikas festivāls «Live Fest 2013». Šovasar festivāls piedāvās izbaudīt plašu un interesantu muzikālo programmu, aicinot koncertā tikties ar leģendāriem mūziķiem un grupām, no Latvijas un Lielbritānijas. 

Mūzikas festivāla «Live Fest 2013» ietvaros uzstāsies labi zināmas Latvijas un pasaules roka zvaigznes. Īstu roka koncertu nodrošinās spožākās Latvijas rokgrupas «Linga», «Remix», «ZIG ZAG», «Colt», «Sattellites.lv», «Mitrokhin’s Master Band» un Igors Novikovs, kā arī īpašie viesi – britu grupa «Animals and Friends».

Jau otro gadu festivāls «Live Fest» norisināsies tā mājvietā Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē.

Festivāla idejas autors Ojārs Grasmanis, koncertaģentūras «Live Fest» vadītājs, atzīmē, ka arī šogad īpaša vieta tiks atvēlēta rokmūzikai. «Mērķis bija organizēt patiešām īstu roka koncertu, kurā uzstāsies slaveni mūziķi un izpildīs dzīvu roku. Uz vienas skatuves mums izdevies apvienot spožākas Latvijas roka zvaigznes un pasaules leģendāro britu grupu Animals and Friends. Tas būs patiešām unikāls koncerts uz kuru tiek aicināts ikviens, kuram sirdī roks.»

Festivālā būs iespēja dzirdēt ne tikai Latvijas spilgtākās roka zvaigznes, bet arī britu rokgrupu «Animals and Friends», kas festivāla ietvaros izpildīs visai pasaulei tik labi zinamās dziesmas kā «The House of the Rising Sun», We Gotta Get out of This Place», «It’s My Life», «Don’t Let Me Be Misunderstood». Grupa ar savu sākotnējo nosaukumu The Animals, savu muzikālo karjeru uzsāka sešdesmitajos gados, kad ar solistu Ēriku Burdonu (Eric Burdon) priekšgalā no Lielbritānijas pārcēlās uz ASV, Kaliforniju, kur ar neatlaidīgu darbu ierakstīja vairākus psihadēliskā roka gabalus, no kuriem desmit iekaroja gan UK Singles Chart Top 20, gan arī US Billboard Hot 100.

Šogad festivāls «Live Fest» realizēs savu sākotnējo koncepciju un ar koncertiem dosies uz vairākām Latvijas pilsētām.

  • 17. augustā «Live Fest 2013» pārcelsies uz Kuldīgu, kur uz brīvdabas skatuves kāps vairākas latviešu roka grupas un 70. gadu britu glamrock supergrupa «Slade».
  • Savukārt 30. augustā atgriezīsies Dzintaru koncertzālē ar grandiozu «Sweet Soul Music Revue» šovu, kurā dzirdēsim pasaules slavenākos soula mūzikas hitus.

Biļetes pārdošanā uz festivālu «Live Fest 2013» iespējams iegādāties «bilesuparadize.lv» un «Biļešu Paradīze» tirdzniecības vietās visa Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu