Iluzionisti brāļi Safronovi ved uz Rīgu «Brīnumāriju»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Labākie Krievijas un NVS iluzionisti brāļi Safronovi gatavo jaunu unikālu šovu «Brāļu Safronovu Brīnumārijs»,  kuru Jūs varat izdzīvot 2013.gada 9.oktobrī Rīgas Kongresu namā.

Ilūziju izrāde divu stundu garumā ļaus Jums redzēt ne tikai augstākās klases ilūziju priekšnesumus, kuri tiks izpildīti, izmantojot mūsdienīgākās tehnoloģijas, bet arī iepazīties ar teatrāli muzikālo un horeogrāfisko mākslu Linas Arifulinas režijā.

Šova idejai nav analogu pasaulē, to izstrādāja brāļi Safronovi personīgi. Jūsu acu priekšā tiks parādītas neizskaidrojamas parādības, kas pat iesīkstējušam skeptiķim liks noticēt brīnumiem un maģijai. Pateicoties dažādu priekšnesumu izlasei un oriģinālajam uzvedumam, šī programma būs interesanta jebkura vecuma cilvēkiem – tas tiešām ir pilnvērtīgs šovs visai ģimenei.

Sagatavošanās izrādei ilga vairāk kā divus gadus!

Vairākas Krievijas, Japānas un Amerikas darbnīcas gatavo ekskluzīvo aprīkojumu, kas ir nepieciešams triku izpildīšanai. Pirmo reizi šovam tiek izmantots jaunākais gaismas un skaņu aprīkojums.

Iļja, Sergejs un Nadrejs Safronovi pirmo reizi parādīja savu daiļradi visai valstij 2002.gadā raidījumā «Kas? Kur? Kad?», demonstrējot tiešajā ēterā triku «Dzīvā cilvēka sadedzināšana». Kopš tā laika skatītāju acu priekšā pazuda ne tikai priekšmeti, cilvēki tika ierakti zemē un sazāģēti divās daļās, izraisot skatītājos bailes un sajūsmu. Triks? Maģija? Masu psihoze?

Izņemot šova programmas, «trīs krievu Koperfildi» kopā ar A.Cekalo veidoja trikus muzikālajai izrādei «12 krēsli», kā arī ikgadējai ceremonijai «Zelta Galoša», pārsteidza ar ilūzijām daudzos koncertos, tai skatā, pirmajā A. Pušnoja roka koncertā, S.Šnurova un grupas «Leņingrada» koncertā, u.c. Brāļi arī ir Mihaila Porečenkova realitātes šova «Ekstrasensu cīņas» līdzvadītāji, un šo šovu rāda TNT kanāls. Iļja, Sergejs un Andrejs Safronovi in Ņujorkas Starptautiskā Burvju Kluba locekļi.

Brāļi Safronovi: «Labāk vienu reizi redzēt, nevis simtu reižu dzirdēt!»

  • Biļetes uz šovu var iegādāties Biļešu servisa kasēs.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu