Decembrī Rīgā viesosies kubiešu cirks

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

19. aprīlī, sāksies biļešu tirdzniecība uz pasaules atzinību guvušā kubiešu cirka viesizrādi Latvijā. «The Original Cuban Circus» Latvijā viesosies Ziemassvētku laikā, un piedāvās skatītājiem aizraujošu šovu, kurā priekšnesumi noritēs dzīvā orķestra pavadījumā. Biļetes uz cirku no rītdienas būs pieejamas «Biļešu Paradīzes» tīklā.

Šovs notiks «Arēnā Rīga», kur skatītājus priecēs izsmalcināti, kubiešu tradīcijās ieturēti cirka numuri – gan aizraujošas gaisa akrobātu horeogrāfijas, gan neticami lokanības paraugdemonstrējumi un spēles ar uguni, kā arī neiztrūkstošie klauni, vienriteņi, zobenu rijēji un daudzi citi priekšnesumi, kuri vienaldzīgu neatstās nevienu. Īpaši kubieši lepojas ar plastisko meiteņu trio «Trio de Contorcion», kas pavisam nesen saņēmušas Grand Prix cirka festivālā Havanā.

Kubas cirka trupā apvienojušās septiņas akrobātu grupas, 18 mākslinieki, un visi 14 priekšnesumi notiek dzīvās mūzikas pavadījumā. Pavadošais orķerstris «Aire Concierto» nesen ieguvis balvu arī «Joven» džeza festivālā Havanā.

Kubiešu izcelsmes cirka mākslinieki ir izslavēti visā pasaulē - tie priecē skatītājus tādos atzītos cirkos kā «Krone», «Propst», «The Ringling Brothers» un citos. «The Original Cuban Circus» uz skatuves apvienojušies labākie no labākajiem.

  • Kubiešu cirka izrādes Latvijā organizē aģentūra «Live Fest», un biļetes uz izrādēm no 19. aprīļa būs pieejamas «bilesuparadize.lv», kā arī «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās visā Latvijā.
  • Biļešu cenas sākot no 7 latiem.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu