Noslēdzies festivāls «LMT Summer Sound»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar krāšņiem koncertiem sestdienas vakarā un ballītēm līdz pat rīta gaismai ir noslēdzies «LMT Summer Sound» šī gada festivals, informē organizatori.

Sestdienas vakara programmu atklāja Markus Riva, pēc kura publiku «uzspridzināja» Liepājā augsti novērtētie «Musiqq», savukārt viņus nomainīja mazā un trauslā Aminata, kura ar savu burvīgo balsi aizkustināja daudzus festivāla apmeklētājus. Vakaru uz LMT skatuves noslēdza norvēģu Nico&Vinz, kuri patīkami pārsteidza ar aktīvo komunikāciju ar publiku un izpildot savu lielāko hitu «Am I Wrong» pielika skaistu punktu šī gada festivālam.

Uz citām «LMT Summer Sound» skatuvēm uzstājās arī daudz citu pašmāju grupu un mākslinieku, gan «Astro’n’Out», «Laika Suns», Fēlikss Ķiģelis, «Momend» un citi. «Red Bull Thre3style» teltī visu nakti vētrainās dejās aicināja pasaules labākie «Red Bull DJ» sacensību dīdžeji, arī citās deju zonās notika aktīvas dejas līdz pat teritorijas slēgšanai. «LMT Spotify» skatuvei visu nakti varēja sekot līdzi LMT Straumes tiešraidē.

Festivāla dienas programmā norisinājās pirmais krāsu skrējiens Latvijā – «Alpina» krāsu skrējiens, savukārt «Cēsu Alus Air Guitar» čempionātā tika noskaidrots labākais gaisa ģitāras meistars – Ilmārs Auziņš, kurš dosies uz Somijas pilsētu Olu, lai pārstāvētu Latviju gaisa ģitāras pasaules čempionātā.

Festivāla pirmo dienu apmeklēja aptuveni 15 000 cilvēku, savukārt otrās dienas apmeklētāju skaits ir ievērojami lielāks, pateicoties «Jūras Svētku» bezmaksas dienas programmai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu