Deju mūzikas grupa «A-Europa» atgriežas ar koncertu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pērn daudzos Latvijas medijos tika vēstīts, ka pēc vairāku gadu klusēšanas apritē atkal atgriezusies leģendārā deju mūzikas grupa «A-Europa», kas jau ar savu debijas hītu iemantoja klausītāju atzinību un uzticību. Ne velti grupas pirmais ieraksts «Baltās debesis» ieguva Platīna diska statusu un tika izdots arī Krievijā. 

«Patiesībā nekur nebijām aizgājuši, lai atgrieztos. Tiesa, kādu laiku nebijām Latvijā – es aktīvi darbojos Krievijā un pēc tam Daugavpilī producēju televīzijas raidījumu, līdz ar to galvaspilsētā praktiski nesanāca pabūt, bet koncertdarbību nepārtraucām,» stāsta grupas līderis Artūrs Duboks. Pateicoties «A-Europa» daiļrades cienītāju pieprasījumam, grupa atkal koncertē pa visu Latviju. Piektdien, 12. aprīlī, šie deju mūzikas meistari uzstāsies koncertbārā «Laternu stundā».

Vakars kopā ar grupu «A-Europa» solās būt pozitīvas enerģijas, lielisku hītu un deju piesātināts. «Priecēsim klausītājus ar populārākajām un iemīļotākajām kompozīcijām, kas, laikam ejot, nav zaudējušas savu sākotnējo pievilcību un skanējumu. Esmu dzirdējis viedokli, ka šīs dziesmas vajadzētu pāraranžēt jaunās skaņās, bet negrasos to darīt. Praksē daudzkārt pierādījies, ka mēģinājumi vecu dziesmu pārveidot jaunās skaņās reti izdodas veiksmīgi. Vairākums cilvēku tomēr vēlas mūsu dziesmas dzirdēt tieši tādas, kādas tās bija kādreiz,» spriež A. Duboks.

Līdztekus aktīvai koncertēšanai, turpinās arī radošā darbība, proti, top jaunas kompozīcijas. «Patlaban strādājam pie jaunas dejas dziesmas vecajās labajās tradīcijās ar jaunajām skaņām,» atklāj A. Duboks. Ja darbs ritēs raiti un laikus izdosies iestudēt horeogrāfiju, iespējams, jauno veikumu būs iespēja dzirdēt «Laternu stundā» apmeklētājiem. Uz tikšanos koncertā!

  • Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu serviss kasēs «bilesuserviss.lv».
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu