Oskars Deigelis nāk klajā ar debijas albumu «Izglābts»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Deigelis nāk klajā ar debijas albumu «Izglābts»

Dziedātājs un dziesmu autors Oskars Deigelis, kurš vēl pirms nepilna gada uz laiku atstāja novārtā standarta populārās mūzikas lauciņu, lai pievērstos mūzikai ar kristīgu saturu, nu ir izdevis Gospel albumu «Izglābts», kurā savijas vairāki mūzikas žanri, kā piemēram Pop, R’n’B, Dance-Pop, Pop-Rock u.c. 

Pie albuma muzikālā noformējuma, jeb aranžējuma, strādājuši tādi mūziķi kā Rassell (Ruslans Kuksinovičs), Andy Bassland (Andris Lazdāns), Sandris Sproģis, Renalds Trakims, Do Studija (Rolands Sīpols un Mārtiņš Leja), Artūrs Slišāns, pats Oskars Deigelis, kā arī Kaspars Maks, kuram uzticēts ir bijis arī albuma māsterings.

Kopumā albumā ir iekļautas 11 kompozīcijas latviešu valodā un līdz šim ir tikuši izdoti 3 veiksmīgi radio singli: «Tu mani iedvesmo», «Par ticību un cerību», «Padomā», kā arī albuma papildus dziesma, jeb Bonus Track «Sapņu autobuss», kas bija viena no 2010. gada veiksmīgākajām Ziemassvētku dziesmām.

Albumā piedalās tādi viesmākslinieki kā apvienības «1:16 Kliķe» pārstāvis Dāvids Gleške, kā arī dziedātāja, grupas «Framest» soliste Lība Ēce.

Diska producenti Oskars Deigelis un Jānis Viduskalns aicina ikvienu uz Deigeļa

albuma «Izglābts» prezentācijas pasākumu klubā «JUST», 2. maijā, plkst. 19:00, kur kā īpašie viesi uzstāsies nu jau pieminētie albuma viesmākslinieki, kā arī mūziķis Valdis Indrišonoks.

Albums, no 24. aprīļa, digitālā formātā nopērkams «maranathamusic.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu