Intars Busulis laiž klajā jaunās dziesmas video un paziņo par trešā solo albuma iznākšanu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Intars Busulis kopā ar Abonementa orķestri piedāvā jaunu singlu – «Pārdaugavas bārs». Dziesma un tās video versija ir pēdējie vēstneši pirms jaunā albuma «Citā©» iznākšanas 14.maijā. 

Pārdaugavas bārs ir jau otrais Intara Busuļa, Kārļa Lāča un Kārļa Vērdiņa kopdarbs no jaunā albuma. Dzejnieks dziesmu raksturo kā romanci par nepiepildītu mīlestību, atmiņām, savukārt, dziesmas video tapis drīzāk kā stāstījums par gatavošanos kam jaunam, kad it kā paliekam gaidīšanas režīmā – saposušies, gatavi lēkt, gaidot starta signālu. Īpaša uzmanība pievērsta mūziķu vizuālajam tēlam, sadarbībā ar mākslinieku brāli Y (Ivo Grunduli) ir tapuši T – kreklu dizaini, kas sasaucas ar mūzikas autoru Kārļa un Intara iedvesmas avotiem – dažādu akadēmiskās un neakadēmiskās mūzikas žanru komponistu darbiem, kas būs dzirdami jaunā albuma kompozīcijās kā citāti. Sadarbībā ar modes mākslinieci Indru Salceviču (Salt) ir tapusi T – kreklu kolekcija, kas nonāks pārdošanā maijā līdz ar albuma iznākšanu.

Video klipa autors – Edgars Lūsiņš («Q Filma»).

Dziesmas» Pārdaugavas bārs» video versija:

Šoreiz gan dziesmas audio, gan video versijā līdzās Intaram parādās arī viņa grupas biedri, kuri jau pērn vasarā sevi sākuši dēvēt par Abonementa orķestri. Mūziķu sastāvā nemainīgi ir Kārlis Lācis, Gints Pabērzs, Kaspars Zemītis, Kaspars Grigalis un tagad arī Edvīns Ozols. Līdz šim klausītāju atzinību jau ir izpelnījušās pirmās albuma Citā© dziesmas: Bēbīšu maršs un Viss ir iespējams, ierindojot abas dziesmas Latvijas radio staciju veidoto topu pirmajās vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu