«Positivus» izziņo festivāla aktivitātes jaunajiem faniem

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Positivus» festivāla ietvaros šogad jau ceturto gadu pēc kārtas tiks izveidota Bērnu sala, kurā festivāla jaunākie apmeklētāji varēs rotaļāties ar vienaudžiem un piedalīties dažādās aizraujošās aktivitātēs. Turpinot veiksmīgās tradīcijas, Bērnu salas iemītniekus arī šogad pieskatīs profesionāli audzinātāji no privātā bērnudārza «Prosum». 

Bērnu salā uzreiz pēc festivāla teritorijas atvēršanas par festivāla jaunajiem faniem parūpēsies profesionāli audzinātāji, nodrošinot tiem drošas, draudzīgas un aizraujošas nodarbes. Piektdien, 19. jūlijā Bērnu sala būs pieejama no plkst. 12:00, savukārt sestdien, 20. jūlijā un svētdien, 21. jūlijā tā būs atvērta jau no plkst. 9:00 rītā. Aktivitātes katru vakaru noslēgsies plkst. 22:00 ar pasaku lasīšanu.

Kā katru gadu pilsētiņas iemītnieki saņems paši savas aproces, kas kalpos kā ieejas caurlaide Bērnu salā. Positivus festivālam pārtopot par trīs dienu festivālu, ievērojami palielinājies arī aktivitāšu skaits, kuras festivāla programmai īpaši sagatavo privātā bērnudārza «Prosum» komanda. Līdzās ierastajām Bērnu salas aktivitātēm – zīmēšanai, krāsošanai un sporta aktivitātēm, bērnus šogad sagaida arī radošas spēles un aizraujoši praktiski uzdevumi, kā arī interaktīvas angļu valodas nodarbības un bikram joga. Kā pilsētiņas īpašās aktivitātes šogad noritēs foto darbnīcas nodarbības ar profesionālo fotogrāfu Ivo Blūmu un jautras izklaides kopā ar bērnu vokālo ansambli «Knīpas un Knauķi». Bērnu salas programma līdz festivālam vēl tiks papildināta.

  • Bērnu salas ieejas maksa šogad būs Ls 2.50 par vienas dienas apmeklējumu.
  • Biļetes nopērkamas iepriekšpārdošanā «positivusfestival.com».

Lielākais mūzikas un mākslas festivāls Baltijā – «Positivus» festivāls 2013 šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā. Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The XX, Sigur Rós,Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi un Iiris.

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! («chk chk chk»), Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez un Twenty One Pilots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu