Piesaki savu dalību «Positivus» festivāla smuko lietu tirdziņā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Positivus» aicina ikvienu mākslinieku, dizaineri un uzņēmējs, kurš pats rada oriģinālus apģērbus, apavus, aksesuārus un citas smukumlietas pieteikt savu dalību jau par tradīciju kļuvušajā festivāla tirdziņā. Ņemot vērā milzīgo interesi un ierobežoto vietu skaitu, šogad aicinām visus interesentu sūtīt savu pieteikumu līdz 31. maijam. Visi iesūtītie pieteikumi tiks rūpīgi izvērtēti un izvēlētie smuko lietu tirdziņa dalībnieki tiks izsludināti jau 10. jūnijā.

Smuko lietu tirdziņā ik gadu iespējams iegādāties vintage un oriģinālus Latvijā un kaimiņu valstīs darinātus apģērbus, apavus, stilīgus aksesuārus un citas smukumlietas. Ņemot vērā lielo tirdziņa dalībnieku atsaucību un interesi, šogad festivāla rīkotāji veiks rūpīgu atlasi, lai festivāla viesiem piedāvātu daudzveidīgu smuko lietu klāstu. Kā būtisks kritērijs ir tas, ka dalībniekam ir jābūt pašam ražotājam, proti, dalībnieks ir gan idejas autors, gan tās realizētājs. Izvērtējot pieteikumus, organizators ņems vērā smukumlietu oriģinalitāti, piemērotību festivāla videi un noskaņai. Plašāk iepazīties ar nosacījumiem un aizpildīt pieteikuma anketu var šeit.

Lielākais mūzikas festivāls Baltijā – «Positivus» festivāls 2013 šogad jau septīto reizi notiks Salacgrīvā.

Pirmo reizi festivāls norisināsies trīs dienas - no piektdienas līdz svētdienai - 19., 20. un 21. jūlijā.

Jau ziņots, ka uz Tele2 skatuves uzstāsies The xx, Sigur Rós,Two Door Cinema Club, Imagine Dragons, Crystal Castles, Tom Odell, Michael Kiwanuka, Jauns Mēness, Willy Moon, The Joy Formidable, Elektro Guzzi un Iiris.

Uz Nordea skatuves uzstāsies Zodiaks, !!! («chk chk chk»), Palma Violets, Charli XCX, Efterklang, John Grant, Team Ghost, Suuns, No Ceremony, Darwin Deez un Twenty One Pilots.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu