«Koru karu» dalībniece piedāvā solo singlu. Noklausies!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Dziedātāja Liene Atvara nolēmusi plašākai publikai savu talantu parādīt pēc dalības šovā «Koru kari 3», kur kopā ar Māras Upmanes-Holšteinas kori pārstāvēja Rīgas labo krastu. Arī pirms tam Liene tika ievērota šovā «Dziedošās ģimenes 4», kur jau pēc vienīgās uzstāšanās saņēmusi komplimentus par savu sniegumu.

«Es biju šokā. Nekad neesmu tā īsti mācējusi sevi novērtēt, bet, kad Atis Auzāns tiešraidē pajautāja: «Ko tu darīji spēlējot zvanus, ar TĀDU balsi?! Tev taču jādzied!», tad es sāku domāt, hmm, varbūt tomēr cilvēkiem patīk,» pārsteigumu par atzinīgajiem vārdiem neslēpj Liene.

Dziedātājas pirmais singls «Tu esi visur» saņēmis gan atzinīgus vārdus, gan kritiku, bet par to pati meitene tikai pasmaida.

Par dziesmu Liene stāsta: «Par dziesmām, kas tiek raidītas radiostacijās, plašākai publikai, nekad netiek teikti tikai labi vārdi, cik cilvēku, tik viedokļu. Gribu tikai pateikt milzīgu paldies cilvēkiem, kas ierakstā spēlē un arī Elizabetei Skrastiņai, kas piedzied, jo viņi ir tie, kas mani spēj izturēt! Bet visvairāk manai saprašanai par mūzikas pasauli un arī manis tālākai izaugsmei ir palīdzējis Guntars Račs. Viņš tieši pateica, kas dziesmā nav labi, nevis otrādāk, tāpēc arī viņam esmu ļoti pateicīga, jo sāku izprast savas kļūdas! Kā arī Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas, džeza mūzikas skolotājiem es varu tikai pateikties, jo saprotu, ka populārā mūzika var neskanēt tikai uz četriem akordiem, viņi ir atvēruši gan manas acis, gan manas ausis!»

Liene kā liepājniece atzīst, ka mīl savu pilsētu, bet, jau divus gadus dzīvojot Rīgā ir iemīlējusi arī galvaspilsētu un sevi uzskata par «Rīgas Liepājnieci» jo, nu jau jūtās pieņemta abās pilsētās vienlīdzīgi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu