Rassell ieraksta dziesmu ar «Boney M» agrīno dalībnieci

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pērn izskanēja ziņa, ka pašmāju deju mūzikas izpildītājs un producents Rassell (Ruslans Kuksinovičs) ir ierakstījis dziesmu ar vienu no savulaik populārās disko mūzikas grupas «Boney M» agrīno dalībnieci Sheyla Bonnick. 

Sheyla bija atlidojusi uz Latviju, lai ierakstītu anglisko versiju pagājušā gada vasaras hitam «Dzīvo brīvi», kuru oriģinālversijā Rassell izpilda ar savu skatuves partneri, dziedātāju Sabīni Berezinu. Dziesmas nosaukums ir «Live Better», kurai mūzikas un vārdu autors un producents ir pats Rassell. Dziesmas teksts, kā arī latviskai versijai ir ar pozitīvu lādiņu, tā stāsta par savu mērķu sasniegšanu, pozitīvu domāšanu un labi pavadītu laiku.

29. jūnijā abi mākslinieki satiksies ekskluzīvajā mūzikas festivālā «Tallinn Star Weekend» Igaunijā, kur pirmo reizi izpildīs šo dziesmu. Šajā pasākumā uzstāsies tādi leģendāri mūziķi kā Elton John, Jose Carreras, Sophie Ellis-Bextor un daudzi citi.

Rassell: «Daudzi, tajā skaitā arī es, noteikti būs pieraduši pie Sabīnes vokāla šajā dziesmā, tāpēc esmu ierakstījis šo anglisko versiju arī ar Sabīni. Drīzumā nodošu klausītājiem arī šo versiju, interesenti varēs salīdzināt un klausīties to, kura viņiem labāk patiks.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu