Robija Viljamsa turneja «Take The Crown» tiks filmēta Tallinā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Robijs Viljamss (Robbie Williams) šodien paziņoja, ka desmit gadus pēc leģendārā Nebvērtas (Knebworth) parka koncertieraksta jaunā turneja «Take The Crown» tiks filmēta Igaunijas galvaspilsētā Tallinā 20. augustā.

Mūziķis «Take The Crown» koncerttūri uzsāka 14. jūnijā Dublinā, un tā ir viņa pirmā solo tūre stadionos kopš 2006. gada. «Robbie Williams - Live in Tallinn» tiks uzņemts vēsturiskā un īpašā vietā – Tallinas Dziesmu svētku estrādē. Jāatzīmē, ka koncerta dienā Igaunija svinēs Neatkarības atjaunošanas dienu.

Robijs Viljamss ir pirmā starptautiska mēroga mūzikas zvaigzne, kas Tallinā filmēs savu dzīvo uzstāšanos, tāpēc šī ir īpaša iespēja mūziķa faniem piedalīties vēsturiskā notikumā.

  • Laimē vienu no 10 VIP ceļojumiem un tikšanos ar Robiju Tallinā

Robija Viljamsa «Facebook» lapā šodien izziņots īpašs video konkurss, kurā var laimēt 10 pilnībā apmaksātus VIP ceļojumus uz Tallinu Igaunijā, iespēju satikt mūziķi un apmeklēt viņa koncertu 20. augustā.

Lai piedalītos konkursā, jāiesūta īss video, kurā parādīts, kā Robija mūzika ir ietekmējusi konkursa dalībnieka dzīvi. Plašāku informāciju un konkursa noteikumus iespējams atrast Robija Viljamsa oficiālajā «Facebook» lapā www.facebook.com/robbiewilliams.

«Pacenties labi, un mēs satiksimies Tallinā,» saka Robijs Viljamss, iedrošinot savus fanus piedalīties aizraujošajā konkursā mūziķa «Facebook» lapā.

Desmit veiksmīgākajiem faniem būs vienreizēja iespēja Tallinā satikt Robiju, piedalīties dokumentālās filmas tapšanā, izbaudīt superzvaigznes cienīgu uzņemšanu un īpašu aktivitāšu programmu Igaunijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu