Glastonberijas festivālā būs atļauts ienest savu alkoholu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Glastonberijas festivāla rīkotājs Maikls Īviss paskaidrojis, ka apmeklētāji varēs festivāla teritorijā ienest savu alkoholu.

Glastonberijas festivāla organizētāji izsūtīja neskaidru e-pastu, kas mūzikas mīļotājos radīja neizpratni, vai savus alkoholiskos dzērienus viņiem būs jāieved ratiņos vai ķerrā.

«Saistībā ar e-pastu, kas šorīt tika izsūtīts 2013.gada Glastonberijas festivāla biļešu īpašniekiem, man vislabāk patiktu, ja apmeklētāji dzertu daudz mazāk!» Īviss raksta festivāla mājaslapā. «Taču Glastonberija ir vienīgais lielais festivāls, kurā atļauts ienest savus dzērienus, ja tie paredzēti tikai pašu lietošanai, vienalga, vai tie ielikti ratiņos vai nē.»

Šomēnes tika atklāts pilns festivālā dzirdamo mūziķu saraksts. Tajā iekļautas tādas populāras rokgrupas kā «The Rolling Stones», «Arctic Monkeys» un «Mumford and Sons».

Šī gada Glastonberijas festivāls būs pirmais, kas tiks pilnībā straumēts internetā. Raidorganizācija BBC izmantos jaunākās tehnoloģijas, lai skatītāju varētu izvēlēties starp vairākām vienlaicīgām tiešraidēm no atšķirīgām festivāla skatuvēm.

Kā jau ziņots, nesenā aptaujā atklājās, ka vidusmēra festivālu apmeklētāja galvenais mērķis ir mežonīga uzdzīve, lietojot alkoholu un narkotikas un iesaistoties mīlas dēkās, nevis mūzikas grupu uzstāšanās vērošana. Tikai 45% aptaujāto sacīja, ka festivālu apmeklējuši mūzikas dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu