Biļetes uz Dziesmu svētku koncertu laimējusi Elīna

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Apollo» sadarbībā ar Dziesmu un deju svētku organizatoriem piedāvātais konkurss ir noslēdzies. Dalībniekiem bija iespēja tikt pie 2 biļetēm uz XXV VISPĀRĒJO LATVIEŠU DZIESMU UN XV DEJU SVĒTKU ietvaros notiekošo VOKĀLSIMFONISKĀS MŪZIKAS KONCERTU - 3. jūlijā plkst. 19.00, «Arēnā Rīga».

Bija pareizi jāatbild uz jautājumu «Kāds īpašs tramvajs nesen sāka ceļu pa Rīgas sliežu ceļiem?» un atbilde ir - Tamborētais Dziesmu svētku tramvajs! Pareizi atbildējušo, protams, bija ļoti daudz, tāpēc bija jāņem talkā veiksme, kura uzsamidīja vienam dalībniekam loterijā.

Uz koncertu (ar divām biļetēm kabatā) šovakar dodas:

  • Elīna Lubiņa

Par koncertu:

Vokālsimfoniskās mūzikas koncerti ir tradicionāla Dziesmu svētku sastāvdaļa. Līdzās sakrālās mūzikas godināšanai, folkloras ansambļu daudzkrāsainajām balsīm, līdzās koru kariem un Mežaparka estrādes kopkora majestātiskajām ērģelēm – vokālinstrumentālā koncerta apvienotais koris ir kā nepieciešama Dziesmu svētku krāsa, bez kuras lielais svētku audums būtu par vienu košu auduma svītru nabagāks.

Šo svētku vokālinstrumentālā koncerta programmā – Latvijas komponistu opusi no pirmsākumiem līdz mūsdienām un divu citzemju jubilāru – Džuzepes Verdi un Riharda Vāgnera populāri operhiti.

Programmas kodolā liktas klasiskas vērtības, ko radījuši romantisma garā domājošie Latvijas vecmeistari, taču līdzās šiem hrestomātiskajiem skaņdarbiem būs mūzika, kas komponēta pēc Otrā pasaules kara un reprezentē Latvijas mūzikas attīstības gaitas, rādot tās iespējami daudzšķautņaini.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu