Koncertakcija «Lieldienu Roze» Cēsīs

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šā gada 1.aprīlī, Otrajās Lieldienās, plkst.17:00 Cēsu Izstāžu namā, Pils laukumā 3, norisināsies koncertakcija «Lieldienu Roze», portālam «Apollo» pastāstīja Laimdota Lapiņa, Cēsu Kultūras un Tūrisma centra Kultūras nodaļas vadītāja.

Koncertā piedalās 2009.gada «Latvijas Gāze» Gada balvas labākās jaunā operas solistes balvas ieguvēja Inga Šļubovska ar pavadošo sastāvu - Ziemeļlatvijas kameransambli «Livonia». Koncertakcijas mērķis ir sniegt iepriecinājumu un garīgu stiprinājumu cilvēkiem svētku laikā, kā arī vērst uzmanību uz šo svētku patieso nozīmi. Koncertā būs iespēja dzirdēt dziesmas no Baznīcas Dziesmu grāmatas,atbilstoši katra mākslinieka izvēlētajam unikālajam aranžējumam, un dziesmas no mūziķu aktīvā koncertrepertuāra.

Pagājušā gada nogalē Adventa un Ziemassvētku laikā jau 10.reizi pašvaldību kultūras centros izskanēja Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas un sabiedrībā iecienītu mūziķu sadarbībā tapusī koncertakcija «Ziemassvētku Roze». Līdz šim koncerti ir guvuši lielu atsaucību, kas ir bijis par pamudinājumu mūziķiem izveidot dziesmu aranžējumus arī Lieldienu laikam. Koncerts ir iecerēts kā Lieldienu dāvana Cēsu novada ļaudīm, tādēļ apmeklētājiem tas ir bezmaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu