Festivāla LIVE FEST 2013 vasaras pasākumu programma

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas vasaru iekrāso mūzikas festivāls LIVE FEST, kurš pirmo reizi norisināsies vairākās Latvijas pilsētās, piedāvājot žanriski daudzveidīgus mūzikas izpildījumus.

Jau maija vidū mūzikas festivālu LIVE FEST 2013 ieskandinās gvatemaliešu izcelsmes dziedātāja un ģitāriste Gaby Moreno. Losandželosā dzīvojošā māksliniece savus skaņdarbus izpilda, gan angļu, gan spāņu valodā, kas tai palīdzējis iekarot klausītāju sirdis visā Latīņamerikā. Gados jaunā māksliniece paguvusi izdot četrus albumus un pēdējo gadu laikā jau vairākkārt viesojusies Eiropā. Latvijā Gaby sniegs trīs koncertus - 14. maijā Berģos, 15. maijā Preiļos un 16. maijā Rīgā, Kalnciema Kvartālā.

Kā allaž, festivālā īpaša vieta atvēlēta rokmūzikai. 30. jūnijā tiksimies festivāla mājvietā Dzintaru koncertzālē, kur uz vienas skatuves uzstāsies vairākas Latvijas roka leģendas - rokgrupa LINGA, grupa Remix, Latvijas pirmā pankgrupa ZIG ZAG, Satellites.lv, Harijs Zariņš & Colt, Igors Novikovs un ģitārists Vjačeslavs Mitrohins ar savu grupu MITROKHIN’S MASTER BAND. Šis būs vienreizējs pasākums, kurš apvienos latviešu publikai jau sen zināmus un iemīļotus mūziķus, kā arī prezentēs festivāla īpašos viesus pasaules slavu ieguvušo britu grupu Animals and Friends.

Savukārt 17. augustā LIVE FEST 2013 pārcelsies uz Kuldīgu, kur uz brīvdabas skatuves kāps vairākas latviešu roka grupas un 70. gadu britu glamrock supergrupa Slade, kas vēljoprojām neatstāj vienaldzīgus savus uzticīgos fanus visā pasaulē. Ne tikai lipīgi melodiskās rokbalādes profesionālā izpildījumā, bet arī īpašā, teatralizētā skatuves izrāde un mākslinieku spilgtie tērpi ir grupas Slade vizītkarte.

Mūzikas festivāls LIVE FEST 2013 30. augustā noslēgsies Dzintaru koncertzālē ar grandiozu Sweet Soul Music Revue šovu, kas pasaules atzīnību ieguvuši ar tādām dziesmām kā Funny Funny, Co-Co un Little Willy. Tas ir trīs stundu šovs, kura laikā klausītājiem ir iespēja doties neaizmirstamā muzikālā ceļojumā, kura laikā tiek izpildīti hiti no vispasaules soula mūzikas ikonu, tādu kā Reja Čārlza (Ray Charles), Džeimsa Brauna (James Brown), Tīnas Tērneres (Tina Turner), Stīvija Vondera (Stevie Wonder), u.c. repertuāra.

2012. gadā uzsāktais muzikālais projekts LIVE FEST, kļūst par ikgadēju festivālu ar savām tradīcijām, kas priecē Latvijas iedzīvotājus ar iemīļotiem un ilgi gaidītiem māksliniekiem, kā arī pasaules slaveniem mūziķiem.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu