Dons dzied par sliktajiem puikām un meitenēm

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Mātes, tēvi, brāļi, māsas, omītes, Slēpiet rožu dārzus, jo tuvojamies mēs!» ar Ingus Bērziņa vārdiem savā ceturtajā singlā no jaunākā studijas albuma «Signāls» aicina Dons. «Slēpiet rožu dārzus!» ir viena no draiskākajām dziesmām albumā. 

«Dziesma savā ziņā ir par sliktajiem zēniem un meitenēm, kuri nebaidās, par pozitīvajiem huligāniem un uzdrīkstēšanos. Kā visas albuma «Signāls» jautrās dziesmas, tapusi skumjākā brīdī, lai sevi uzjautrinātu – varētu teikt, ka šis ir albuma kantrī gabals - vasarīgs, tekstuāli divdomīgs, tajā pašā laikā vienkāršs,» par slikto puišu un meiteņu dziesmu saka Dons.

Dziesmas producents ir Rūdolfs Budze jeb DJ Rudd, fona fokālu iedziedājušas trio «Limonāde», blūmīzers: Oskars Stolse-Semerovs, akustiskā ģitāra un ukulele: Reinis Briģis, elektriskā ģitāra: Mārtiņš Elerts, bass: Toms Poišs un bungas Mārtiņš Miļevskis.

Jauno singlu «Slēpiet rožu dārzus!» iespējams noklausīties un novērtēt mūziķa profilā draugiem.lv/Dons, kur iespējams sekot līdzi arī jaunāko notikumu kalendāram un citām aktualitātēm. Dziesmu «Slēpiet rožu dārzus!» un albumu «Signāls» jau no maija beigām var iegādāties doremi.lv, mūzikas veikalos un tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Albums ierakstīts «Anson’s Laboratory», «Mute Studija», «Hodila Studija», skaņas mikss un māsterings – Krišjānis Geidāns, albuma producents Kaspars Ansons. Albumā «Signāls» nav tikai desmit dziesmas, kā to vēsta albuma vāciņš, vērīgākie klausītāji tajā atradīs vēl divas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu