Andris Ērglis gaida Ziemassvētkus ar dziesmu «Miera gariņš»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Sagaidot mūsu zemē pirmo īsto sniegu un tuvojoties gada skaistākajiem un gaidītākajiem svētkiem, dziedātājs Andris Ērglis un viņa kolēģi dzīvo Ziemassvētku noskaņās un vēlas dalīties šajās sajūtās arī ar saviem klausītājiem, piedāvājot Ziemassvētku gaidīšanas laika dziesmu «Miera gariņš», informēja Anete Strazda, «Citi putni». Tās mūziku sarakstījis komponists Jānis Strazds, bet vārdu autore ir trimdas latviešu dzejniece Valda Mora.

Andris Ērglis: «Tā kā Ziemassvētki ir arī mani un tuvāko kolēģu mīļākie svētki, ar lielu prieku strādājām pie dziesmas «Miera gariņš» ieraksta, un rezultāts mums pašiem ļoti patīk. Svētku sajūta mūs pārņēma jau strādājot studijā, un tikko Latviju pārklājušais sniedziņš to tikai pastiprina - mēs ļoti gaidām Ziemassvētkus! Visiem mūsu klausītājiem novēlam gaišu šo Gaidīšanas laiku un mierīgus svētkus!»

Dziesmas studijas ierakstā kopā ar Ērgli piedalījušies Jānis Strazds (taustiņinstrumenti), Aivars Meijers (kontrabass), Andris Līguts (flauta), Mārtiņš Zālīte (oboja) un Mārcis Kūlis (klarnete). Andris Ērglis dziesmas ierakstā ir iespēlējis arī sitaminstrumentus. Skaņu režisors - Egils Mežs. Foto - Vineta Jaunzeme, dizains - Uldis Langbaums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu