«TirkizBand» aicina uz Ziemassvētku koncertu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtajā adventē, 22.decembrī, pl. 16:00 grupa «Tirkizband» aicina uz Ziemassvētku koncertu Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Koncertprogrammā uzburt gada sirsnīgāko svētku gaisotni un vērot naksnīgo pilsētas panorāmu no Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa 9.stāva aicināts ikviens.

Grupa «TirkizBand» Ziemassvētku koncertā vēlas dāvāt svētku noskaņu un sirsnīgas emocijas. Šī ir lieliska iespēja pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem, tāpēc ikviens ir laipni lūgts uz svētku koncertu «Uzbursim Ziemassvētkus kopā ar grupu TirkizBand», kur skanēs jau tradicionālas un ne tik ierastas Ziemassvētku melodijas, kā arī būs sarūpēti dažādi pārsteigumi. Koncertā piedalīsies arī popgrupa «Noslēpums».

Koncerts notiks svētdien, 22.decembrī, pl.16:00 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Ieejas maksa uz koncertu 7 Ls/ 9.96 EUR. Vairāk informācijas un vietu rezervēšana pa tālruni 63005445.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu