Deividu Getu iesildīs Edgar Storm un [Ex] da Bass

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kļuvuši zināmi tie DJ, kuri uzstāsies tieši pirms Deivida Getas šova 17.oktobrī, kā arī rūpēsies par ballīti VIP biļešu īpašniekiem. Deivida Getas menedžments un ierakstu kompānija apstiprināja, ka atlases kārtībā izvēlējušies iesildītājus Rīgas šovam. Šie DJ no plkst. 19.00 dalīs savā starpā aptuveni divas stundas -  Edgar Storm uzstāsies no sākuma un tad [Ex] da Bass.  

Edgar Storm ir labi zināms dīdžejs, producents, kluba pasākumu organizators, kurš karjeru sācis vēl tālajā 1996.gadā. Patlaban populārā Rīgas kluba Studio 69 rezidents un pasākumu direktors. Pirms tam bijis rezidents tādos klubos kā Groks, Pepsi Forum, Roxy, Red Square un Larocca. Radio MixFM vada raidījumu «Studio69 Live».

2012.gadā DJ Edgar Storm kopā ar DJ Piastro uzvarēja Braiena Kalbertsona un ierakstu kompānijas Indaba Music izsludinātajā konkursā par remiksu kompozīcijai «Still Here». Puiši arī saņēma ierakstu kompānijas Verve piedāvājumu izdot savu sacerējumu.

Savukārt [Ex] da Bass ir viens no mūsdienu latviešu visaktuālākajiem dīdžejiem un producentiem. Savu karjeru sākot dzimtajās Cēsīs, patlaban [Ex] da Bass ierindojams ne tikai Latvijas, bet visas Baltijas dīdžeju topa galvgalī. 2010. un 2011.gadā atzīts par Latvijas vadošo DJ.

Nu jau vairāk nekā 10 gadus viņš strādā arī European Hit Radio, kur kopš 2006.gada vada raidījumu Party Service.

Karjeras laikā viņš uzstājies vai visos ievērojamākajos Baltijas klubos, kā arī Somijā, Vācijā, AAE u.c. 2005.gadā viņš pārstāv Baltijas valstis lielākajā elektroniskās mūzikas festivālā Loveparade Berlīnē.

Pagājušajā gadā [Ex] da Bass kopā ar Matthew Nagle guva starptautisku ievērību ar Ne-Yo kompozīcijas «Let Me Love You» remiksu. Pats Ne-Yo atzina viņu radīto remiksu par labu esam un pat izmantoja savā uzstāšanās šovā Dancing With The Stars 15.

Noslēdzies bobe.me un L Tips Agency kopīgi organizētais konkurss dīdžejiem par to, kas uzstāsies VIP zonā (Arēnas Rīga LMT klubā). VIP biļešu īpašnieku labsajūtai no plkst. 19.00 līdz pat 3.00 naktī (ar pārtraukumu vienīgi Deivida Getas šova laikā) savas dīdžeja prasmes demonstrēs DJ Nickey Miles, DJ Alvuxa un DJ PYEP. Vairāk informācijas par DJ lasiet www.bobe.me lapā.

Pēc Deivida Getas uzstāšanās visi pārējie interesenti aicināti uz oficiālo pēcšova ballīti klubā Larocca, Brīvības ielā 96, kurā turpināsies līksmība un dejas līdz pat 6.00 rītā.

Biļetes uz Deivida Getas šovu vēl pieejamas www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu