Intars Busulis izdod jaunu singlu «Tuksnesis» un gatavojas koncertam

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicātes foto

Intars Busulis un Abonementa orķestris klausītājiem piedāvā jaunu dziesmu ar nosaukumu «Tuksnesis», kas ir jau ceturtais singls no maijā izdotā albuma «Citā©». 

Dziesmas teksta autors ir ilggadējs grupas līdzgaitnieks - Jānis Elsbergs, Kārļa Lāča un Intara Busuļa kopdarba rezultātā tapusi dziesmas mūzika. «Tuksnesis» pirmo reizi izskanēja koncertprogrammā «Cita©» šajā vasarā. Tomēr, lai dziesmu nodotu arī pārējiem klausītājiem, tika gaidīta atbilstoša noskaņa dziesmas vēstījuma izstāstīšanai. Vienam noskaņa būs rudens, citam tumšais laiks, līdz uzsnigs pirmais sniegs. Kādam tas būs stāsts par vientulību, tomēr dziesmas autoriem, tas ir gaišs un emocionāli trausls, izjusts vēstījums par cerībām, mūsu sapņiem, pašiedvesmu un izturību.

Dziesmu «Tuksnesis» un arī iepriekš iznākušos albuma singlus «Bēbīšu maršs», «Viss ir iespējams» un «Pārdaugavas bārs», vēl šogad klātienē būs iespējams dzirdēt koncertprogrammas «Cita©» papildkoncertos, kas tika organizēti pēc izpārdotiem koncertiem vasarā. Sākotnēji iecerētā viena koncerta vietā, Intars Busulis un «Abonementa orķestris» piedāvā divus «Cita©» koncertprogrammas koncertus Dailes teātra Lielajā zālē, 24. novembrī plkst. 13:00 un plkst. 18:00.

Koncertā piedalās - «Abonementa orķestris» un tie nemainīgi ir Kārlis Lācis, divi Kaspari – Zemītis un Grigalis, Edvīns Ozols un Gints Pabērzs. Kā arī meiteņu trio «Ladies Sweet».

Biļetes nopērkamas «Biļešu Paradīzes» kasēs un «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu