Konkurss: Laimē biļetes uz koncertu «Lauris Reiniks Ziemassvētkos». Izloze jau šodien!

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

«Apollo» piedāvā konkursu savā profilā vietnē «draugiem.lv». «Draugos» tev jāseko «Apollo» lapai, jāspiež ziņai «Man patīk», komentārā ierakstot, uz kuru koncertu vēlēsies doties (norādot pilsētas nosaukumu). 

Ir iespēja laimēt divas biļetes uz Laura Reinika konceru «Lauris Reiniks Ziemassvētkos» Jelgavas Kultūras namā 12.decembrī un divas biļetes uz koncertu Valmieras Kultūras centrā 13.decembrī. Kopā izlozēsim četrus laimīgos. Konkurss norisināsies līdz 5. decembrim.

<strong>Lai piedalītos izlozē «Draugiem.lv» spied šeit</strong>

<strong>Lai piedalītos izlozē «Facebook» spied šeit</strong>

Lauris Reiniks: «Šī būs mana pirmā Ziemassvētku koncerttūre, tāpēc tā man ir īpaša. Parasti es tuvos cilvēkus Ziemassvētkos aicinu ciemos pie sevis, bet šoreiz pats braukšu pie cilvēkiem, kurus ikdienā nesatieku, bet novērtēju un cienu - pie maniem klausītājiem. Manās sajūtās Ziemassvētki ienāk tieši caur dziesmām, un ar tām arī esmu gatavs dalīties gaidāmajos svētku koncertos.»

Arī šogad koncertos skanēs pasaules un latviešu klasiskais Ziemassvētku repertuārs un paša Laura dziesmas, taču priekšnesuma gaisotne būs intīmāka un «mājīgāka». Būs arī mazie dziedātāji un svētku pārsteigumi, sola Reiniks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu