Sākta «Gogol Bordello» koncerta biļešu tirdzniecība

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tagad pārdošanā pieejamas biļetes uz pasaulslavenās čigānu pankroka grupas «Gogol Bordello» koncertu, kas 25. martā notiks «Palladium» koncertzālē.

«Es jūtos pilnīgi komfortabli būdams autsaiders,» atzīst grupas līderis Jevgēņijs Hudzs (Eugene Hütz), stāstot par grupas jaunākā veikuma «Pura Vida Conspiracy» filozofiju. «Tāpat, kā iepriekšējie «Gogol Bordello» albumi, arī jaunākais darbs ir dažādu mūzikas stilu sajaukums, kurā dominē čigānu ritmi. Tomēr mēs vēlējāmies, lai šim albumam nebūtu striktu robežu vai nacionalitāšu iezīmju. Ja tevī mīt patiess cilvēcisma gars, tu vari iederēties jebkurā žanrā, nacionalitātē vai kultūrā. Lai kļūtu par īstu pasaules pilsoni, tev jākļūst par pilnīgu autsaideru!» Mūziķi Latvijā ieradīsies sava jaunākā ieraksta «Pura Vida Conspiracy» popularizēšanas tūres ietvaros.

Grupas apjomīgās koncerttūres un šovi, kas gūst nedalītu publikas mīlestību, padarījuši «Gogol Bordello» par vienu no pieprasītākajām koncertgrupām pasaulē. Šodien Jevgēņijs Hudzs savas mājas raksturo kā «kaut ko pa vidu starp Ņujorku un Riodežaneiro». Nesenais dzimtenes apciemojums Kijevā, Ukrainā arī atstājis nospiedumus jaunākajā albumā. «Kādu laiku padzīvoju Kijevā un cilvēki nosprieda, ka tā ir mana triumfālā atgriešanās dzimtenē. Tomēr, kad atklāju, ka negrasos palikt pavisam, cilvēki bija sašutuši - vai tad es nevēlos būt vietējā rokzvaigzne, kas regulāri uzstājas Ukrainas TV? Tomēr šāds ceļojums uz etniskajām mājām ļāva man vēlreiz apliecināt sava totālā autsaidera jeb pasaules pilsoņa statusu,» atzīst Jevgēņijs Hudzs.

Žurnāls «Billboard» apvienību nodēvējis par «karstāko blici, ko pasaulei devusi Ņujorka», savukārt respektablais mūzikas izdevums «Rolling Stone» raksturo «Gogol Bordello» kā «grupu, kas sniedz pasaulē nevaldāmāko dzīvo uzstāšanos».

Biļetes nopērkamas internetā «ticketpro.lv» un «Ticketpro» biļešu kasēs TC «Galleria Riga», «Spice», «Domina Shopping», «Rīga Plaza», «Sky&More», «Olimpia», «Rimi «Alfa»», «Rimi «Valdemārs»», «Rimi» Pulkveža Brieža ielā, «Rimi» Stirnu ielā, «Rimi «Galerija Azur»» informācijas centros u.c. Biļešu cena - Ls 25.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu