Pavasarī ar vērienīgu lielkoncertu Liepāja svinēs dzimšanas dienu

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. martā pulksten 19:00 Liepājas Olimpiskā centra arēnu ieskandinās Liepājas 389. dzimšanas dienas lielkoncerts «Liepāja svin». Pasākumu ceturto gadu pēc kārtas organizē Rietumu Radio. Lielkoncertā uzstāsies Edijs Šnipke un NBS Bigbends, grupa «Otra Puse», «The Sound Poets» un Ivo Fomins. 

Svētku pasākuma īpašie viesi - grupa «The Sound Poets» – uz «Liepāja svin» skatuves kāps pirmo reizi. Grupa popularitāti ieguvusi ar singliem «Emīlija» un «Kalniem pāri». Nozīmīgs notikums «The Sound Poets» muzikālajā karjerā aizvadīts pagājušajā gadā, kad grupa izvēlēta kā iesildošā grupa «Prāta Vētras» vasaras Latvijas turnejā. Lielkoncertā «Liepāja svin» pirmo reizi uzstāsies arī Latvijas deju mūzikas leģenda – grupa «Otra Puse». Normunda Pauniņa izpildījumā koncertā izskanēs tādas dziesmas kā «Pēc lietus», «Ieskaties», «Savādā» u.c..

Dzimšanas dienas lielkoncerta apmeklētāju skaits gadu no gada palielinās. Pasākumu apmeklē ne tikai liepājnieki, bet arī pilsētas viesi, veidojot Liepājas dzimšanas dienas svinību tradīcijas. Tāpat kā iepriekšējos gadus, «Liepāja svin» apmeklētājiem būs iespēja koncertu vērot gan no sēdvietām, gan stāvvietām.

Biļetes iespējams iegādāties Liepājas Olimpiskajā centrā, Liepājas Latviešu biedrības namā, tirdzniecības centrā «RIMI» Ostmala, Liepājas Teātrī, internetā - «bilesuparadize.lv» un «Biļešu Paradīze» kasēs visā Latvijā. Tuvojoties koncertam, biļešu cena sadārdzināsies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu