Sākusies nākamā gada «LMT Summer Sound» festivāla biļešu tirdzniecība

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Jau ceturto gadu Liepājas pludmalē un Jūrmalas parkā notiks grandiozākais pludmales festivāls Latvijā - «LMT Summer Sound». Biļetes ir nopērkamas no 11. decembra visās «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās. 

«LMT Summer Sound» turpina augt, un nākamā gada vasarā festivāla organizatori kopā ar Latvijas Mobilo Telefonu plāno radīt vēl grandiozāku pludmales ballīti ar plašu muzikālo saturu un dažādām festivāla aktivitātēm divu dienu un nakšu garumā. «LMT Summer Sound» 2014. gadā sagaidīs apmeklētājus ar paplašinātu telšu pilsētiņu, jaunām aktivitāšu zonām un uzlabotu teritorijas plānojumu.

Biļetes no 11. decembra «Biļešu Serviss» tirdzniecības vietās visā Latvijā un mājas lapā «bilesuserviss.lv». No 11. līdz 13. decembrim biļetes varēs iegādāties par īpašu cenu - 15Ls (21,34 EUR), vēlāk biļešu cena būs 17,57 Ls (25 EUR). Telšu pilsētiņas biļetes vēl nav pieejamas tirdzniecībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu