Ungurmuižā notiks koncerts «Adventa noskaņas Ungurmuižā ar pianistu Andreju Osokinu»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertā «Adventa laika noskaņas Ungurmuižā» būs īpaša iespēja  dzirdēt  plašu starptautisku atzinību guvušā  pianista Andreja Osokina soloprogrammu. 

Andrejs Osokins ir vairāku prestižu starptautisku konkursu laureāts Latvijā, Eiropā un ASV: Starptautiskajā Karalienes Elizabetes pianistu konkursā Briselē, prestižajā konkursā Līdsā, kā arī Londonas Starptautiskajā Pianistu konkursā un Bēthovena konkursā Londonā. Andrejs Osokins ir arī 5.Starptautiskā J.Vītola pianistu konkursa uzvarētājs un Latvijas Lielās Mūzikas balvas laureāts.

Šogad Latvijas pianists Andrejs Osokins saviem panākumiem pievienoja vēl vienu- piedaloties Starptautiskajā Klīvlendas pianistu konkursā ASV, Ohaio štatā, Andrejs Osokins ieguva balvu par labāko baroka mūzikas izpildījumu. Koncerts «Adventa laika noskaņas Ungurmuižā» piedāvās iedvesmojošu un noskaņām bagātu klaviermūzikas programmu. Koncerta klausītāji tiks aicināti saklausīt mūzikas vēstījumu, kas ietver mieru, prieku, gaismu, ticību, klusumu, cerību un mīlestību.

Ungurmuižas īpašā gaisotne ar savu seno un bagāto kultūras vēsturi ir iedvesmojoša vieta, lai baudītu izcilu klasiskās mūzikas koncertu.

Koncerta programmā V. A. Mocarta, L. van Bēthovena, F. Lista un S. Prokofjeva skaņdarbi.

Koncerts notiks 22.decembrī pulksten 18.00 Ungurmuižā.

  • Biļetes ir pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs. Vietu skaits ir ierobežots.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu