«Tallinn Music Week 2014» festivāla biļetes jau pārdošanā

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tallinn Music Week, All Rights Reserved

«Tallinn Music Week 2014» (TMW) festivāla biļetes nopērkamas no šodienas, 19. decembra. Sākotnējā biļešu cena ir Eur 35 (Ls 24.60). TMW festivāls norisināsies no 2014. gada 27. līdz 29. martam Tallinā, Igaunijā. Detalizēta programma tiks izziņota februāra sākumā. 

Festivāls šogad saņēma 728 mākslinieku pieteikumus no 32 valstīm, no kuriem ap 200 tiks iekļauti programmā. Mākslinieku pieteikšanās sestajam «Tallinn Music Week 2014» festivālam noslēdzās 1. decembrī. Vislielākais pieteikumu skaits tika saņemts no Igaunijas – 269, kam sekoja Somija ar 100 pieteikumiem, Baltkrievija ar 70, Latvija un Krievija abas iesniedza 51 pieteikumus , Lietuva – 34, Polija - 13 un Dānija – 11 pieteikumus.

Festivāla programmas vadītājs Kristo Rajasāre (Kristo Rajasaare) uzsver, ka šī gada programmā īpaši tiks izcelta reģionālā mūzika. «Mēs šogad vēlamies dot iespēju ne tikai vietējai igauņu mūzikai, bet dzirdēt arī labāko no Austrumeiropas un Baltijas jūras reģiona - ziemeļu, krievu, latviešu, lietuviešu, baltkrievu un poļu māksliniekus» uzver Rajasāre.

«Tallinn Music Week 2014» festivāls norisināsies no 27. līdz 29. martam un tajā piedalīsies ap 200 dažādu žanru mākslinieki no visas pasaules. Festivāls šogad gaida ap 20 000 apmeklētājus no Igaunijas, Latvijas, Somijas un Krievijas.

«Tallinn Music Week» ir lielākais talantu festivāls, kā arī divu dienu mūzikas industrijas konference Baltijas Ziemeļu reģionā. Festivāla galvenie mērķi ir piedāvāt starptautiskajiem mūzikas industrijas un mediju pārstāvjiem labāko vietējo un reģionālo mākslinieku sniegumus, kā arī iepazīstināt festivāla apmaklētājus ar aizraujošāko un svaigāko mūziku.

TMW festivāla caurlaides/biļetes nodrošina brīvu pieeju visām pasākumu norises vietām 27., 28. un 29. martā. Programma tiks izziņota februāra sākumā festivāla mājaslapā «tmw.ee».

Festivāla biļešu cenas:

35 Eur līdz 2014. gada 3. februārim

45 Eur līdz 23. martam

55 Eur festivāla nedēļas laikā, no 24. līdz 29. martam

TMW festivāla 3 dienu biļeti var iegādāties «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu