Kolorītā Margarita pēc «X Faktora» saņēmusi atzinību par Latgales popularizēšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Atskatoties uz šova «X Faktors» spilgtākajām personībām, viena no tām ir latgaliete Margarita Kolosova, kura apbūra žūrijas locekļus un skatītājus gan ar dziedāto «Kaprīzu meiteni», gan ar savu gaumīgo humoru un allaž pozitīvo attieksmi. TVNET sazinājās ar Margaritu, lai noskaidrotu, kā mainījusies viņas dzīve pēc dalības šovā.

Lai arī Margarita «krēslu izaicinājumā» neiekļuva starp 12 fināla dalībniekiem, viņa no žūrijas saņēma trīs «jā». Tas tika pamanīts arī Margaritas dzimtajā pusē, par ko 39 gadus vecā piecu bērnu māmiņa saņēma goda rakstu par Latgales popularizēšanu. «18. novembrī Nautrēnu pagasts aicināja mani uzdziedāt. Teicu - kaņešno, nekādu problēmu! Saņēmu goda rakstu un puķītes par darbiņu,» ar lielu gandarījumu stāsta Margarita.

Vaicājot, ko viņa domā par Artura Gruzdiņa uzvaru šovā, Margarita atklāj, ka turējusi īkšķus par Līgu, jo abas bija mentora Intara Busuļa komandā, tomēr gan viņa, gan viņas pieci bērni bija priecīgi par šādu iznākumu šovā.

«Jutu, ka Arturs būs pirmajā vietā. Puisis atbrauca vinnēt! Cik daudz atbalstītāju viņam bija... Arī mani bērni priecājas par Arčika uzvaru,» nosaka Margarita.

Uz jautājumu, kā mainījusies Margaritas dzīve pēc dalības «X Faktorā», kolorītā būtne nosmej, ka viss ir pa vecam. «Ziema atnākusi ar pamatīgu sniegu – viss vienā ledū,» nosaka Margarita, kura cītīgi pievērsusies lauku darbiem.

Lai arī mājas darbi prasa daudz laika, Margaritas ģimenē joprojām valda muzikāla atmosfēra. Kolorītā dziedātāja pat tikusi pie ģitāras, kuru, kā pati saka, «Ziemassvētkos visu laiku strinkšķinās».

Visiem saviem atbalstītājiem Margarita novēl sagaidīt sniegu, pušķot eglīti un sirsnīgi nosvinēt Ziemassvētkus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu