«Caur ērkšķiem uz...» Daiga pēc šova tikusi pie jauna darba

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kanāla STV sociālā projekta «Caur ērkšķiem uz...» dalībniece Daiga šovā ieradās, lai mainītu savu dzīvi - viņa vēlas atgūt aprūpes tiesības pār saviem pieciem bērniem, kuri jau vairākus gadus uzturas SOS ciematā. Daigas dzīve nav bijusi rozēm kaisīta - pēc šķiršanās no vīra viņa aizbrauca strādāt uz Angliju, tomēr visus savus iekrājumus tērēja nakts uzdzīvē. Portāls TVNET sazinājās ar Daigu, lai noskaidrotu, kā šovs mainījis viņas dzīvi un kādas izredzes simpātiskajai tumšmatei ir atgūt savas atvases.

Vērīgākie «Caur ērkšķiem uz...» skatītāji pamanīja, ka žūrija izbalsoja Daigu jau pēc otrā raidījuma, tomēr meitenes nebija mierā ar žūrijas lēmumu un dalībnieču starpā izcēlās strīdi, kurus spēja atrisināt vienīgi pati Daiga. Šova vadītājs Jānis Bukums atgrieza Daigu Ādažu privātmājā, par ko piecu bērnu māmiņa ir pateicīga vēl šodien.

Vaicājot, kādas izredzes ir atgūt aprūpes tiesības pār bērniem, Daiga saka, ka viss ir procesā. «Neskatoties uz to, ka mana dzīve bija sarežģījusies un bērni nedzīvo ar mani, mūsu starpā vienmēr ir bijušas mīļas un labas attiecības, un tās paliek tikai stiprākas. Soli pa solītim kārtoju savu dzīvi. Protams, mēs ar bērniem atkal dzīvosim kopā,» optimisma pilna ir Daiga. Pateicoties tam, ka Daiga piedalījās šovā, viņa ir atradusi darbu Dailes teātra kafejnīcā. Arī «Spēlmaņu nakts» pasākumā viņa bija viena no viesmīlēm.

Šova laikā Daiga tika pie «audžubērniem», piemēram, panku meitenes Kristas, kura projekta laikā bez Daigas bija kā «norāvusies no ķēdes». «Vienmēr esmu pratusi uzklausīt un atbalstīt līdzcilvēkus. Labs kontakts pēc šova man ir saglabājies ar Lindu, Laimu un Kristu, bet vislabākais kontakts ir ar šova veidotājiem. Milzīgu un no sirds lielu paldies saku režisorei Aijai Strazdiņai - viņa par mums rūpējās gan šova laikā, gan pēc tā,» par dalību šovā priecīga ir kuplā bērnu pulciņa māmiņa.

Daiga atzīst, ka pēc šova ir atradusi savu pazaudēto «es», kā arī atguvusi ticību sev un saviem spēkiem. «Ieguvējas esam mēs visas, jo nevienai no meitenēm dzīve pēc šova nestāv uz vietas vai neslīd uz leju. Tā arī turpinām, meitenes, uz priekšu,» noslēdzot sarunu, stāsta simpātiskā tumšmate.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu