Gruzdiņš uzvaru «X Faktorā» paredzēja citai dalībniecei

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Apritējusi tieši nedēļa, kopš Latvija lēma, ka šovā «X Faktors» uzvaras laurus plūks rūjienietis Arturs Gruzdiņš - puisis ar bārdu un «tuneļiem» ausīs, kurš muzicē rokgrupā un jau kopš pirmās šova dienas iemantoja skatītāju un žūrijas mīlestību. TVNET sazinājās ar Arturu, lai noskaidrotu viņa sajūtas nākamajā rītā pēc uzvaras, kā arī to, kurš ir idejas autors stilīgajiem krekliem ar Artura portretu virsū.

Uzreiz pēc šova tiešraides jaunie talanti un šova veidotāji devās uz naktsklubu «Just», lai nosvinētu astoņus mēnešus ilgušā projekta pirmās sezonas noslēgumu. Vaicājot Arturam, kā viņš jutās, pamostoties pirmdienas rītā, «X Faktora» uzvarētājs atbild: «Nākamās dienas rīts bija... gaisīgs! Man nebija apziņas par to, kas noticis, bet sajūta bija ļoti jauka. Bija prieks un nedaudz žēl vienlaicīgi, ka projekts ir beidzies.»

Arturam visa šova laikā bijis kupls atbalstītāju loks, un daudzi no tiem šova finālā ieradās kreklos, uz kuriem redzams Gruzdiņa portrets. Vaicājot, kurš ir idejas autors, Arturs zina teikt, ka kreklu radījuši viņa kolēģi no Vidzemes TV.

Vērīgākie šova skatītāji pamanīja, ka pēc pirmajām divām finālā izpildītajām dziesmām pirmajā vietā ierindojās Līga Rīdere, atstājot Arturu otrajā vietā. Arturs atzīst, ka Līgas ierindošanās pirmajā vietā viņu nemaz nav pārsteigusi. «Zināju, ka Līga var būt vadībā, jo kopš šova sākuma viņa ir ļoti progresējusi un cilvēki to redzēja,» tā Arturs. Tieši Līga bijusi viņa favorīte finālā, tāpēc jaunais talants bijis pārsteigts par savu uzvaru.

Arturs par uzvaru šovā saņēma 10 000 eiro un sadarbības līgumu ar «Sony Music» Somijā. Jaunais talants pagaidām nezina, kā tērēs izcīnīto naudas balvu, jo cītīgi gatavojas koncertiem, bet atzīst, ka tā būs lieliska investīcija muzikālajā attīstībā.

«X Faktors» uzvarētājs šobrīd nemāk teikt, kad gaidāmi kādi jaunumi saistībā ar noslēgto sadarbības līgumu, tomēr pirmās sarunas viņam un «Sony Music» pārstāvjiem jau ir bijušas.

Atgādinām, ka par uzvaru finālā cīnījās Intara Busuļa komandas pārstāvē Līga Rīdere, kā arī Aijas Auškāpas censoņi Adriana Miglāne un Arturs Gruzdiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu