«X Faktora» Alises fane ietetovē viņas vārdu uz rokas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/queen_alise.haijima_

«X Faktors» dalībniece Alise Haijima šova laikā ieguva ne vienu vien atbalstītāju. Par godu Haijimai sociālajā vietnē «Instagram» pat izveidoti fanu profili, kuros dziedātājas kvēlākie atbalstītāji dalās ar fotogrāfijām, kas pauž simpātijas pret šovā iepazīto daiļavu. Kāda ļoti aktīva fane pat ietetovējusi Alises vārdu uz savas rokas.

«Šodien beidzot pienāca ilgi gaidītā diena. Man ir tetovējums. (..) Es lepojos, ka to izdarīju, jo #teamalise man ir ļoti svarīgi un daudz nozīmē,» sociālajā vietnē «Instagram» raksta Alises fane, kura izveidojusi profilu «queen_alise.haijima_».

Pati Alise komentāru sadaļā paudusi savu pārsteigumu, rakstot: «Trakā meitene! Paldies tev par milzīgo atbalstu!»

Kamēr Alises lielākie fani atbalsta jaunās meitenes izvēli par labu tetovējumam, ir tikpat daudz cilvēku, kuri saka, ka viņa kādreiz šo lēmumu rūgti nožēlos. Jaunā tetovējuma ieguvēja par savu izvēli saka: «Man patīk darīt galīgi trakas lietas un dzīvē gribu pamēģināt visu, tāpēc pie šī noteikti neapstāšos un izdomāšu vēl ko interesantu.»

Alise šovu pameta īsi pirms pusfināla. «Izskatās, ka daudzi bija pat ļoti nikni, ka izstājos no šova. Tajā pašā vakarā kinostudijā bija bērni, kuri raudāja par manu aiziešanu no šova,» tā par mentora Intara Busuļa lēmumu, ka «X Faktors» jāpamet Alisei, portālam TVNET izteicās pati dziedātāja.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu