«X Faktora» dalībnieki turpina mirdzēt! «Hypnotic» izdod pirmo solo dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Meiteņu trio «Hypnotic», kuru skatītāji iepazina «X Faktora» laikā, pēc šova turpina aktīvi strādāt un nu izdevis savu pirmo Ziemassvētku dziesmu - «Svētku brīnums».

«Svētku brīnums» ir īpašs svētku apsveikums visiem trio faniem un atbalstītājiem, jo dziesma stāsta par to, ka jāizbauda katrs mīļš mirklis kopā ar saviem mīļajiem, sevišķi jau Ziemassvētku laikā!

Sabīne Geiba par dziesmu: «Šie svētki ir ģimenes svētki, kuros mums ir iespēja mainīties ar dāvaniņām, kas, ja godīgi, nav svarīgi ne pēc lieluma, ne cenas, bet tai jābūt dāvātai no sirds. Kaut vai pašu rokām darināta. Par to arī ir dziesma - par to, ka brīnumi eksistē un tiem ir jātic, un tie noteikti piepildās, ja ne uzreiz, tad pēc laiciņa, tāpēc mēs ar šo dziesmu dāvājam ikvienam siltumu no mūsu sirdīm un ticību brīnumiem! Lai jums gaiši, mierpilni, skaisti, pozitīvi un brīnumiem bagāti šie svētki. Samīļojiet savus mīļos un lieciet ikvienam tikai smaidīt ne tikai Ziemassvētkos, bet arī Jaunajā 2018. gadā!»

Trio «Hypnotic», kura sastāvā ir Sabīne Geiba (Berezina), Gita Ceilerte un Beatrise Heislere, oficiāli dibināts 2016. gada rudenī. Pirms tam katra par sevi bijušas solistes, kas aktīvi piedalījušās dažādos starptautiskos konkursos un kļuvušas par laureātēm vairākos no tiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu