«Ērkšķu» šova Inese atgriezusies lauku darbu rutīnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Caur ērkšķiem uz...» dalībniece Inese šovā ieradās no tāla Piebalgas nostūra - Kaives. Viņa ir omulīga divu bērnu māmiņa, kura šova laikā vēlējās atbrīvoties no kompleksiem, kļūt drošāka par sevi un iemācīties parūpēties par savu ārējo izskatu. Inese, šovā mīļi dēvēta arī par Bumbulīti, portālam TVNET pastāstīja, ka pēc šova atgriezusies ierastajā rutīnā - pie vīra, dēliem un lauku darbiem.

«Ar savu draugu dzīvoju kopā jau 12 gadus. Mums ir divi dēli. Gribētos vēl kādu bērniņu, bet šis ir tikai sapnis, jo bērnu man diemžēl vairs nevar būt. Dzīvojam Kaivē, lauku māja, kur audzējam trušus, bet vasarā aizraujos ar biškopību. Ziemā tīru sniegu. Lūk, tāda ir ikdiena Bumbulītei!» tā par dzīvi pēc šova stāsta Inese, kura pati sev deva iesauku Bumbulīte. «Nu kā, esmu apaļa kā bumbiņa! Šova laikā meitenes mani tā sauca, tā izklausās mīļāk!»

Vaicājot, ko viņai devis projekts «Caur ērkšķiem uz...», Inese atzīst, ka ir kļuvusi drošāka par sevi un saviem spēkiem. «Esmu pārvarējusi kautrīgumu, esmu atvērtāka. Projekta laikā ieguvu jaunas draudzenes. Ar visām palikušas labas attiecības, izņemot Daigu. Tāda dzīve... Es nevaru visiem būt laba. Ļoti ceru, ka kādreiz mēs varēsim vismaz sasveicināties, neaizvainojot viena otru. Tāpat esmu mainījusies, turpinu mainīties arī ārēji,» atceroties šovu, stāsta Inese.

Uz jautājumu, kura no dalībniecēm pelnījusi uzvaru sociālajā projektā, Bumbulīte saka, ka visas meitenes bija pelnījušas uzvaru. «Darījām visu, kas bija mūsu spēkos, lai nokļūtu tik tālu, tāpēc vienu uzvarētāju nevaru nosaukt.»

Lai arī viņas dzīve rit turpat, lauku mājās, viņa joprojām sapņo par algotu darbu. «Tā kā man ļoti patīk bērni, tad es varētu būt mīļa auklīte! Kad izaugs mani dēli, tad varētu sākt strādāt,» atzīst Inese, kura šova laikā pat apraudājās, jo ilgojās pēc savām atvasēm, kas atradās teju 100 km attālumā.

Kas zina, varbūt kādu dienu Inese strādās Rīgā. Šova laikā Inese pirmo reizi viesojās Latvijas galvaspilsētā, un viņa atzīst, ka tas bijis lielisks piedzīvojums. «Rīga ir fantastiska! Vecrīgas ieliņas ir tik skaistas, mājas lielas! Es, manuprāt, apskatīju katru sīkumu!»

Inese neuztraucās par cilvēku negācijām saistībā ar piedalīšanos skandalozajā projektā. Viņa cer, ka arī citām sievietēm būs iespēja palīdzēt sev, piedaloties līdzīgā projektā. «Mīļie skatītāji! Šovs parāda mūsu problēmas, ar kurām mēs centāmies tikt galā! Mums tika dota iespēja, un mēs to pieņēmām! Esmu ļoti pateicīga šova veidotājiem - Aijai Strazdiņai un viņas komandai, ka viņi mums noticēja. Es ļoti ceru, ka Latvijā vēl būs tādi šovi, kas palīdz cilvēkam izprast sevi un piepildīt sapņus!» uz priecīgas nots sarunu beidz Inese.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu