«Seksīgais Bumbulītis» raidījuma «Caur ērkšķiem uz…» kameru priekšā bildina mīļoto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmumss

Raidījumā «Caur ērkšķiem uz..» 21. decembrī sarūpēti aizraujoši pārsteigumi un pavisam negaidīti likteņa pavērsieni.

Šajā sērijā iemūžinātas pārmaiņas par «seksīgo bumbulīti» dēvētās Ineses dzīvē. Zinot to, ka Ineses dēlam ir dzimšanas diena un viņa ļoti vēlas bērnu satikt, Laima savu uzvaru vienā no pārbaudījumiem atdos draudzenei, ļaujot viņai piepildīt pašu kvēlāko vēlēšanos – doties ciemos pie dēla un ģimenes, lai būtu klāt svarīgajā jubilejā.

Laiku lieki netērējot, meitenes sēdīsies autobusā un kopā ar šova vadītāju Jāni Bukumu dosies uz Kaivi ciemos pie Ineses. Ieraugot savus mīļos un jo īpaši vīru, viņas emocijas sitīs augstu vilni un viņa steigsies izmantot TV kameru, kā arī pārējo dalībnieču klātbūtni, lai bildinātu savu mīļoto. Abi ilgstoši dzīvo kopā un Inese jau sen vēlējusies apprecēties, taču šo vēlmi piepildīt tā arī līdz šim nebija sanācis.

«Ja tikšu finālā, tu ar mani apprecēsies? Tu nevari nekur vairāk sprukt! Es tevi bildinu, nevis tu mani,» maigā balsī savam mīļotajam vaicās Inese. «Būs laikam jāņem,» atbildēs dzīvesbiedrs, vēlāk piebilstot, ka šāds jautājums bijis ļoti negaidīts. «Esmu tagad laimīga līgava, atbraukšu mājās – un uzreiz uz «zagsu»!» savu prieku neslēps Inese, kurai nu būs papildus motivācija cīnīties par uzvaru raidījumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu